Viessmann Vitocal 200-S

Ana sayfa > Viessmann > Viessmann Vitocal 200-S

yerden ısıtma istanbul


Viessmann Vitocal 200-S – yeni bina ve bina dönüşümü için uygun fiyatlı bir seçenek

Bu avantajlardan yararlanın

  •  Uygun fiyatlı güvenilir bir ısı pompası
  •  Dış ünite isteğe bağlı olarak monte edilebilir (yerde duran veya duvara asılı)
  •  Isıtma ve soğutma için ters işletme
  •  Kamu tarafından teşvik verilebilir (bulunduğu yere bağlı)
  •  Kendi ürettiğiniz elektriğin en iyi şekilde kullanılması

Sessiz ve etkin

Vitocal 200-S Split tipi bir hava/su ısı pompasıdır. Dış havadaki ısıyı alır ve ısıtmak için uygun bir sıcaklık seviyesinde tekrar dışarıya verir. Burada tahrik enerjisine dönüştürülenin üç dört katı kadar enerji ısıtmak için dışarıya verilir.

Bu ısı pompası seçenek olarak sadece bir ısıtma sistemi veya ısıtma ve soğutma tesisi olarak sipariş edilebilir. Bir konut havalandırma sistemi ile bağlı olarak bir evin sıcaklığı konforlu bir şekilde ayarlanabilir.

Vitocal 200-S özellikle yeni bina veya bina dönüşümü için bivalent (ikili) sistemler için uygundur. Daha yüksek kapasiteler için birden fazla Vitocal 200-S ile bir kaskad oluşturulabilir.

Split tipi hava-su ısı pompası Vitocal 200-S

Split tasarımlı hava-su ısı pompası Vitocal 200-S, dış havada bulunan ısıyı çevre dostu ve uygun maliyetli şekilde kullanır. İsteğe göre sadece ısıtma veya ısıtma ve soğutma için temin edilebilir.

Viessmann'ın son derece sessiz dış üniteleri

Zamansız tasarımdaki yeni dış üniteler göz alıcı bir şekilde dikkat çekiyor. Bir veya iki fanlı dış ünite cihazlar şirketin kendi geliştirme ve üretimidir. Çok sessiz çalışmaya ek olarak çok iyi performansa ve mükemmel işleme ve ürün kalitesine sahiptir - Made in Germany.

Vitocal 200-S örneğin sıralı konut siteleri gibi dar yerleşim alanlarında kullanım için özellikle uygundur.

35 dB(A) sadece 3 metre mesafede

Gece modunda fan ve kompresörün ses gücü ek olarak azaltılır. Bu fonksiyon, ses emisyonuna ilişkin yasal şartların yerine getirilmesi gereken yerlerde önemlidir (TA-Gürültü: 35 dB(A)). Örneğin sıralı konut tesisleri gibi yoğun yapılaşmalı alanlarda.

Çift yataklama gövde gürültüsünü durdurur

Soğutucu devre bileşenlerinin ikili, elastik bir dekuplajı ve akustik olarak optimize edilmiş bir düzenlemesi, sesin mahfazadan ve soğutucu akışkan hattından yayılmasını etkili bir şekilde önler. Bu, titreşimlerin dış üniteden yapıya veya binaya iletimini neredeyse tamamen ortadan kaldırır.

Verimlilik artışı – COP: A7/W35 için azami 5,0

Önemli bileşenler: verimlilik artışına katkı sağlar. Bunların arasında devir sayısı kontrollü scroll kompresör, asimetrik plakalı ısı eşanjörü ve dalgalı peteklere sahip hava evaporatörü yer alır.

Advanced Acoustic Design sayesinde son derece sessiz

Son derece sessiz bir işletim için yeni Advanced Acoustic Design (AAD) kullanılır. Vitocal 200-S örneğin sıralı konut siteleri gibi dar yerleşim alanlarında kullanım için özellikle uygundur.

EHPA Kalite Etiketi

EHPA kalite etiketi, pazar teşvik programına göre teşvik için COP (Coefficient of Performance) belgesi görevi görür.

WLAN opsiyonlu Vitotronic 200

Vitotronic 200 kontrolü üzerinden ısı pompaları internet arayüzü Vitoconnect (aksesuar) ve ücretsiz ViCare App yoluyla uzaktan da kontrol edilebilir. Ayrıca merkezi konut havalandırma cihazları Vitovent ile kombinasyon da mümkündür.


Vitoconnect bağlantı imkanı

Mobil uygulama üzerinden kumanda için Vitoconnect arayüzü gereklidir. Vitocal serisinin önceki ısı pompalarının (2010 üretim yılından itibaren) sonradan donatılması her zaman mümkündür.


ViCare App (Mobil Uygulama)

ViCare App (mobil uygulama) sayesinde tesis işletmecisi akıllı telefon yoluyla kendi ısıtma sistemini kontrol edebilir. Çalışma durumu herhangi bir zamanda görüntülenebilir ve bir arıza durumunda, daha önce uygulamada depolanan uzman şirket ile hızlı ve kolay bir şekilde iletişim kurulabilir.