Wavin Yerden Isıtma

Ana sayfa > Wavin > Wavin Yerden Isıtma



Wavin Yerden Isıtma Sistemleri

Geçmişten günümüze gelen ısınma ihtiyacının günümüz teknolojisi ile uyumu sayesinde konforlu bir ısınma sağlanabilmektedir. Yerden ısıtma sistemlerine olan talebin her geçen gün artmasında konforlu ve ekonomik olmasının rolü oldukça büyüktür. Yerden ısıtma sistemleri zemine döşenen özel borular sayesinde zeminin ısınmasını ve ısının yukarıya doğru çıkarak mekânı istenilen sıcaklığa getirmesini sağlar. Yerden ısıtma sistemini doğru ve kaliteli ürünler kullanılarak yapılması oldukça önemlidir. Diğer ısıtma sistemlerine oranla daha maliyetli gibi görünse de aslında oldukça ekonomik bir ısınma sağlamaktadır. Mekânın sıcaklığının istenilen dereceye getirilmesi ve yalıtım sayesinde istenilen sıcaklıkta tutulması sağlanır. Wavin yerden ısıtma sistemleri malzemeleri konusunda titizlikle hizmet vermektedir. 50 yıllık tecrübesi ile Türkiye’de oldukça iyi bilinen bir markadır.

Verdiği kaliteli hizmetin yanı sıra ürünlerinin dayanıklılığı sebebiyle yerden ısıtma sistemleri içi sıkça tercih edilmektedir. Yerden ısıtma sistemlerini oluşturan birçok aşama mevcuttur. Mekân içerisinde inceleme yapılması ve taleplere uygun bütçede bir proje hazırlanması gereklidir. Bu proje alanında uzman kişiler tarafından mekânın iç ve dış özelliklerine istinaden hazırlanmaktadır. Projenin uygulamaya geçirilmesi ve kullanılacak ürünlerin belirlenmesinde talep ve tercihler dikkate alınır. Yerden ısıtma sisteminde kullanılan malzemelerin güvenilir firmalar tarafından üretilmesi ve üretilen malzemelerin dayanıklı olması en önemli kriterler arasındadır. Wavin markası yerden ısıtma sistemi denildiğinde akla gelen markalardan biridir. Firmanın kendi ürettiği malzemeler yerden ısıtma sisteminin kusursuz olarak çalışabilmesine olanak sağlamaktadır. Uzun ömürlü bir kullanım imkânı sunmasının yanı sıra kullanım süresi içerisinde problem oluşmaması adına birçok detaya dikkat edilmektedir.

Pilsa Markası

Pilsa firması 1971 yılında Adana’da kurulmuş olduğu bilinen marka Sabancı Holding bünyesinde faaliyetlerine başlamıştır. İlk faaliyetlerine Pilsa A.Ş adı ile başlamış olan firma kısa süre içerisinde kalitesi ile kendini kanıtlamayı başarmıştır. Pilsa markası özellikle sihhi tesisat konusunda oldukça başarılı bir firmadır.

2008 yılında firmanın kapsamlı bir alanda hizmet vermek adına kendini geliştirmesine karar verilmiştir. Bu sebeple Avrupa’ya ulaşım sağlanabilmesi adına Hollanda merkezli Wavin firması ile birleşmiştir. Günümüzde Türkiye’de plastik boru sektöründe lider firmalardan biri olması tercih edilmesinde önemli bir rol üstlenmektedir. Wavin markası dünyanın birçok yerinde hizmet vermeye devam etmektedir. Hizmetleri oldukça geniş bir yapıya sahip olmasına karşın özellikle yerden ısıtma ve soğutma sistemleri konusunda başarısı ile bilinmektedir. Markanın ürün çeşitliliği yerden ısıtma sektöründe tercih edilmesini sağlamaktadır. Ürettiği her malzemeyi test ederek müşterilerine sunan firma Hak enerji aracılığı ile Türkiye’de hizmet vermektedir.

Türkiye merkezli olan Pilsa markasının Hollanda markası olan Wavin tarafından satın alınması ardından yüksek teknoloji kullanarak üretim yapmaya başlamıştır. Yılların verdiği bilgi birikimi ve günümüz teknolojisi ile uyum içerisinde olan wavin alttan ısıtma hizmetleri konusunda profesyonel bir hizmet vermektedir. Firma yerden ısıtma sistemleri konusunda oldukça kapsamlı bir hizmet vermektedir. Wavin bayileri ve Hak enerji bünyesinde Türkiye içerisinde kusursuz bir hizmet alınması mümkündür. Firmanın merkezi Adana ilinde yer almasına karşın Hak enerji ayrıcalıkları ile Türkiye’nin dört bir yanına kolayca ulaşım sağlanabilmektedir. Yerden ısıtma sistemleri için kullanılan malzemelerin tek tek alınması mümkünken tam hizmet alınması da mümkündür. Ana dağıtım Adana ili üzerinden kolayca sağlanabilmektedir. Stok bilgileri, ürün çeşitleri ve fiyat Hak enerji Wavin bayi olarak hizmet sunmaktadır.

•Boru

•Vana

•Oda Termostatı

•Kenar İzolasyon Bandı

•Yerden Isıtma Straforu

•Kollektör

•Paneller

•Aksesuarlar

•Kontrol Üniteleri

•Şap Katkı Maddesi

Bu malzemeler içerisinden her birinin tek tek satın alınması mümkün kılınmıştır. İnternet üzerinden satışa sunulan Wavin marka yerden ısıtma sistemleri malzemeleri mevcuttur. Anlaşmalı internet sitelerinden bu malzemelere kolayca erişim sağlanarak güvenli satın alma sağlanabilir. Fakat yerden ısıtma sisteminin uygulaması için Wavin marka ürünleri ile birlikte ekip hizmeti de verilmektedir. Uygulamalı olarak ekip ile çalışmak isteyen kişiler Hak enerji ayrıcalıklarından faydalanarak iletişime geçerek mekanları ile ilgili detaylı bilgi alabilmektedir. Hak enerji bünyesinde çalışan profesyonel ekip mekân için uygun olan projeyi hazırlayarak uygulamaya geçmektedir. Bu kapsamda kişilerin marka talepleri ve bütçelerine uygun bir proje hazırlanmaktadır. Wavin markası sunduğu malzemeleri bizzat kendi fabrikalarında üreterek test etmektedir. Markaya olan güvenin artmasında kullandığı ürünlerin dayanıklı ve kaliteli olmasının önemi oldukça yüksektir.

Wavin Yerden Isıtma Sistemleri Avantajları

Yerden Isıtma sistemlerinin sunduğu birçok avantaj mevcuttur. İş yerlerinde, evlerde, okullarda, hastanelerde, mağazalarda, camilerde, spor salonlarında, alışveriş merkezlerinde sıkça tercih edilen yerden ısıtma sistemleri ekonomik bir ısınma imkanını sunmaktadır. Ekonomik olmasının yanı sıra sağlık içinde oldukça önemlidir. İnsan vücudu için ideal sıcaklığa uygun olan ısının her zaman aynı derecede tutulması sağlanır. Böylece peteklerde sıkça karşılaşılan mekanların kısa sürede ısınması ve soğuması gibi bir problemle karşılaşılmaz. Kurulum maliyeti yüksek olmasına karşın uzun süreli bir kullanım imkânı sunduğundan ekonomiktir. Yerden ısı yayılımı sağlandığı için özellikle çocuklu evlerde yoğun olarak tercih edilmektedir. Zemin altına çizilen projeye uygun olarak döşenen borular içerisinde suyun giriş ve çıkışı sağlanmaktadır. Sıcak su ısı kaynağından aldığı enerji ile mekânın ısınmasını sağlar. Gerek konforlu olması gerekse uzun ömürlü olması sebebiyle modern teknolojiye uyum sağlamak isteyenler için ideal bir seçenektir. Mekân içerisinde ısı kaybının minimum seviyede olabilmesi adına proje kapsamında tüm detaylara yer verilmektedir.

•Tüm zemin kaplamalarında çalışmaktadır.

•Hijyeniktir.

•Bakım maliyeti düşüktür.

•Sürekli olarak bakım gerektirmez.

•Enerjiyi tasarruflu kullanır.

•Isının tüm odalara eşit şekilde dağıtılmasını sağlar.

•Tesisat boruları gözükmediği için estetik bir görüntüye sebep olur.

•Petek kullanımında sıkça karşılaşılan yer kaplama durumları iyi karışılmaz.

•Yerden tasarruf edilmesine olanak sağlar.

•Mekânın ısınmasını sağlarken havayı kurutmaz.

•Sağlıklı bir ısınma çeşididir.

•Sıcaklığa bağlı olarak kişilerde görülen alerjik reaksiyonları engeller.

Wavin Yerden Isıtma Malzemeleri

Wavin yerden ısıtma sistemi malzemeleri oldukça geniş bir yelpazede incelenmektedir. Yerden ısıtma sistemleri sulu yerden ısıtma ve elektrikli yerden ısıtma sistemleri olarak ikiye ayrılmaktadır. Ürün çeşitliliği konusunda oldukça iddialı olan firma kaliteden ödün vermeden hizmet vermektedir. Yerden ısıtma sistemini oluşturan belli başlı ürünler mevcuttur. Bu ürünlerin kalite ve dayanıklılığı kullanım süresi boyunca çıkabilecek sorunları minimum seviyeye indirmektedir. Firmanın kendi üretimi olan malzemeler ile yerden ısıtma sisteminin sorunsuz şekilde döşenmesi mümkündür. Wavin marka kullanılarak yapılan uygulamalarda 50 ile 60 yıllık bir kullanım imkânı sunulmaktadır. Uzun ömürlü olması sayesinde ekonomik bir ısınma sağlanması amaçlanır. Bakım maliyetleri yüksek olmayan yerden ısıtma sistemleri ısının homojen bir şekilde dağıtılmasına olanak sağlamaktadır. Hızlı ve sağlıklı bir ısınma sağlanabilmesi için önerilen yerden ısıtma sistemleri eski usul kalorifer peteği kullanımını ortadan kaldırarak yerden tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Her zemine kolaylıkla uygulanabilmektedir. Fayans, laminat, ahşap kaplama ve mermer zeminlerde uygulanmasında herhangi bir sakınca bulunmamaktadır. Zeminin tespit edilmesi yalnızca projeyi etkileyen bir unsurdur. Proje çizilirken zeminin ne olduğu yalnızca uygulamanın ne şekilde yapılması gerektiğine karar verilmesi ve buna uygun malzeme kullanılması için önemlidir. Doğru yüksekliğe sahip ürün kullanımı yerden ısıtma sistemini direkt olarak etkilemektedir. Örneğin mermer zemin ve laminat zeminin yüksekliği aynı olmadığından bu iki zemin türünün projeleri birbirinden çok farklıdır.

Wavin Yerden Isıtma Straforu

Yerden ısıtma sisteminin de strafor zemine yerleştirilen mantarlı yapıya sahip bir yalıtım malzemesidir. Bu malzeme ısının alta değil üstte doğru çıkmasını sağlamaktadır. Straforlar ısı yalıtımı sağladığı için oldukça önemlidir. Hak enerji ayrıcalıkları ile kolayca temin edilebilen Wavin marka strafor zemin keşfi sonrasında bütçeye uygun olacak şekilde uygulanmaktadır. Metrekare ölçülerine uygun olarak temini sağlanan straforlar büyük bir titizlik ile zemine döşenmektedir. Yüksek dayanıklılığa sahip olan EPS malzemeden üretilen straforlar 20 veya 30 dansite arasından seçilmektedir. Strafor döşenmesi boruların döşenmesi aşamasını kolaylaştırmaktadır. Straforlarda istenilen boyutlarda küçültme yapılabilmesi uygulama işleminin daha kısa sürede ve zahmetsiz olarak tamamlanmasına olanak sağlamaktadır.

Wavin Yerden Isıtma Borusu

Wavin yerden ısıtma borusu ısı kaynağından alınan suyun dolaştırılabilmesi için oldukça önemlidir. Sıçak suyun dolaşımı sırasında istenilen sirkülasyonun oluşması mekânın sıcaklığının istenilen seviyeye getirilebilmesine yardımcı olur. Yerden ısıtma sistemlerinin hiç şüphesiz en önemli malzemelerinden birini oluşturan yerden ısıtma boruları Hak enerji ayrıcalıkları ile sunulmaktadır. Hak enerji güvencesi ve Wavin markasının kalitesi ile yerden ısıtma sistemleri konusunda titiz bir hizmet verilmektedir. Boru döşemesi işlemine geçilmeden önce strafor döşemesi yapılmaktadır. Straforların metrekareye uygun olarak döşenmesi ardından boruların yerleştirilmesine geçilir. Boru hesabı yapılırken uygulama öncesindeki proje dikkate alınır. Yaşam ve çalışma alanlarında sıkça tercih edilen yerden ısıtma sistemlerinin zemine uygun ve boşluk kalmayacak şekilde tasarlanması oldukça önemlidir. Bu sebeple boruların döşenmesine geçilmeden önce bu konuda uzman kişilerin hazırladığı projeye uygun hareket edilir. Duvar kenarlarından başlayarak tüm zemine uygulanan borular yüksek kaliteli malzeme kullanılarak üretilmektedir. Wavin güvencesi ile sunulan borularda paslanma veya çürüme gibi durumlarla karşılaşılması mümkün değildir.

Wavin Kollektör

Kurulumu yapılan yerden ısıtma sisteminin bir diğer önemli parçasını kollektör oluşturmaktadır. Wavin marka kollektör bizzat firmanın fabrikalarında üretilmektedir. Hak enerji ayrıcalıkları ile kolayca ulaşılabilen wavin marka kollektör yerden ısıtma sistemlerinin kusursuz bir şekilde çalışabilmesi için gerekliliktir. Zemine döşenen borular ile tam uyumlu olan kollektör borular ve bağlantıların kesişme noktasının en önemli parçasını oluşturur. Sulu yerden ısıtma sistemindeki boruların bir araya getirilerek uygun şekilde çalışmasını sağlayan kollektörlerin kaç girişli ve çıkışlı olması gerektiğine proje kapsamında karar verilir. Dış boru çapı 25 milimetre olan kollektörler paslanmaz çelikten üretilmektedir. Üretimi aşamasında birçok teste tabi tutulan ve onay sonrasında üretimi yapılan bu malzemeler yüksek dayanıklılığa sahiptir. Üzerinde bulunan vanalar sayesinde odaların sıcaklığının farklı olarak ayarlanması mümkündür. Suyun gidiş ve dönüşünün sorunsuz olarak tamamlanabilmesi ve uzun ömürlü kullanım için wavin kollektör tercih edilebilir. Marka seçimi kişilerin bütçe ve taleplerine göre yapılarak hak enerji tarafından yerine getirilmektedir.

Hak Enerji Ve Wavin Kalitesi İle Kusursuz Hizmet

Hak enerji olarak sizlere 7/24 kusursuz hizmet vermekteyiz. İstediğiniz wavin marka yerden ısıtma seçeneklerinden faydalanarak evinizde veya iş yerinizde konforlu ısınmanın tadını çıkarabilirsiniz. Bünyemizde bulunan uzman kadro ile yerden ısıtma sistemleri konusunda sizlere kusursuz hizmet verebilmek adına çalışmaktayız. Yılların tecrübesi ve bu alanda kendini kanıtlamış olan markalar ile yerden ısıtma sisteminizi mümkün olan en kısa süre içerisinde tamamlamaktayız. Verdiğimiz bu kusursuz hizmetten faydalanmak için bizlere ulaşabilir ve mekânınız için en ideal olan yerden ısıtma sistemi hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.


Wavin Yerden Isıtma Wavin Yerden Isıtma BorusuWavin Yerden Isıtma KollektörüWavin Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıWavin Yerden Isıtma KatalogWavin Yerden Isıtma FiyatWavin Yerden Isıtma Straforu