Rehau Kavis Dirsek

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Kavis Dirsek

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Kavis Dirsek

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde tesisatın tamamını dolaşacak şekilde yerden ısıtma boruları kullanılır. Boruların zemin tesisatı, kollektör bağlantısı veya duvar bağlantısı gibi birçok farklı noktada da belirli bir eğime veya dönüşe sahip olması gerekebilir. Bu gibi noktalarda kullanılmak üzere firmamız tarafından da Rehau markasının kalitesiyle sunulmakta olan Rehau kavis dirsek ürünleri tercih edilmektedir.

Rehau kavis dirsek ürünleri, bir sulu yerden ısıtma tesisatı içerisinde boru bağlantıları açısından ihtiyaç duyulan ekipmanlar arasında yer alır. Çünkü zemin tesisatını tamamlayarak kollektör dolabı içerisine giren veya kollektör dolabından çıkış yapacak tesisat borularının kollektöre bağlanması sırasında bu dirsekler eğim noktasında kullanılır. Çünkü borunun kollektöre bağlanması sırasında yaklaşık olarak 900 bir açıyla eğilmesi ve yönlendirilmesi gerekir. Bu önemli ek parça, hem uygulamalarımızda kullandığımız hem de sizlere satışını gerçekleştirdiğimiz bir parçadır.

Rehau Kavis Dirsek Fiyatları

Siyah bir renge sahip olarak Poliamit malzemeden üretilmiş olan Rehau kavis dirsek, sıcaklık noktasında -5 ile +60 0C arasında sıcaklık değerlerinde çalışabilmektedir. Temin edilen her paket içerisinde 25 adet dirsek yer alırken, genellikle tek bir paket bir ev ya da işletmede döşemesi gerçekleştirilen sulu yerden ısıtma sistemleri uygulaması için yeterli olmaktadır. Ürün teminlerinde fiyat belirlemeleri açısından da paket üzerinden fiyat talebi yer alırken, fiyatlar dönemsel olarak stoklara bağlı veya döviz kurlarına bağlı şekilde değişim gösterebilir.

Rehau Kavis Dirsek

Rehau Kavis Dirsekleri

Kavis dirsekleri, sulu yerden ısıtma sistemlerindeki boruların kırılma ya da çatlama göstermeden rahatlıkla eğilmesini ve bağlantı noktasında sabit bir şekilde kullanılabilmesini sağlar. Çünkü yerden ısıtma boruları dikkatli bir şekilde eğilmeden yani gelişigüzel olarak kollektör bağlantısı için döndürüldüğünde ve eğildiğinde yanlış bir bağlantı hem kollektörün hem de boruların sızdırma yapmasına neden olabilir. Üstelik bağlantı noktasında sağlıklı bir sonuç elde edilme ihtimali düşük olacaktır.

Rehau kavis dirsekleri bir paket içerisinde 25 adet yer alması ve Poliamit malzemeden üretilmiş olmasıyla hem esnek hem dayanıklı hem de koruyucu bir yapıya sahiptir. Isıtma boruları kollektör dolabı içerisine girdikten sonra ve kollektör bağlantısı yapılırken, boruların 900 dönüşünü sağlamak için kullanılan kavis borunun bu dönüş ve eğim ile sabit bir şekilde kullanılmasını ve sıkışmadan yani hasar görmeden uygulanmasını sağlamaktadır.

Rehau Kavis Dirsekleri Nasıl Çalışır?

Uygulamada Rehau kavis dirsek ürünleri sabit yapısı ile kollektör dolabı ile tesisat borusunun birbirine bağlandığı noktada kullanılır. Boru iç kısmındaki kanaldan geçerek kollektöre ulaşırken, bu kullanım sırasında borunun sabit bir yapıda kalmasına yardımcı olur.

Rehau Kavis Dirsek Nasıl Montaj Edilir?

Paket içerisinde çıkan her Rehau kavis dirsek montaj edilirken öncelikle borunun kollektör dolabına girmiş olması ve kollektör bağlantısı yapılmadan önce de kavis dirsek içerisinden geçirilmesi gerekir. Bu geçiş sırasında boru istenilen eğimi elde etmiş olduğu için kavis dirsek doğru eğim ayrıntısı göz önünde bulundurularak kullanım alanına yerleştirilir. Yerleşimde esnek yapısı sayesinde çatlama veya kırılma göstermeyen kavis dirsekler çok hızlı ve güvenilir şekilde uygulanabilir.

Rehau Kavis Dirsek Açı Ayarı Nasıl Yapılır?

Rehau kavis dirsek ürünleri 900 açının uygulanabilmesi için kullanılırken, hem 16mm hem de 17mm borular ile uyumlu bir şekilde her tesisatta kullanılabilir. Kullanım sırasında açı ayarının yapılabilmesi için öncelikle kollektör uygulamasının sağlıklı bir şekilde yapılmış olması ve kavis dirseklerin kollektöre ulaşan boruya uygun bir şekilde dik açıyla yerleştirilmesi gerekir. Değişen bu boru boyutlarına uygunluk sağlayan dirsekler, kullanım alanında ayarlaması el yordamıyla ve tesisat ölçülerine göre kolayca sağlanabilir. Paket halinde 25 adet olarak temin edebileceğiniz bu ürünler, çoğu zaman birden fazla tesisat içerisinde de kullanılabilir.


Rehau Kavis DirsekRehau Kavis Dirsek FiyatlarıRehau Kavis Dirsek Adet FiyatıRehau Kavis Dirsek Ne İşe Yarar?