Rehau 9 lu Kollektör

Ana sayfa > Rehau Kollektör > Rehau 9 lu Kollektör

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau 9’lu Paslanmaz Çelik Kollektör Seti

İsviçre merkezli olarak Alman ortaklığı sayesinde dünya kalitesi oluşturan Rehau markası sayesinde üretilen ve Türkiye’de de firmamız tarafından sunulan dokuzlu paslanmaz çelik kollektör seti, temel olarak sulu yerden ısıtma veya radyatör dağıtım hatları için kullanılabilecek bir üründür. Rekor uygunluğu noktasında 16mm veya 17mm borular için uzunluk sağlayan bu üründe 1” diş bağlantısı yer almaktadır.

Sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılması için üretilen Rehau yerden ısıtma kollektörü ürünü, en nitelikli yapıya ulaşması için paslanmaz çelik malzeme ile üretilmektedir. Bu sayede yıllarca nem, ısı ve basınca dayanıklı şekilde tesisatlarda kullanılabilmektedir. Firmamız ısı kaynağından gelen sıcak suyun Rehau kollektör vasıtasıyla sisteme dağıtılması ve geri dönen suyun aynı kollektör üzerinden kaynağa ulaşması için bu ürünleri uygulamada kullanmakta ve sizlere satışa sunmaktadır.

Rehau 9’lu Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Fiyatları

Sulu yerde ısıtma sistemlerinde mühendislik hizmetleri sağlayan firmamız üzerinden temin etmek istediğiniz Rehau marka kollektör ürünlerinde fiyat belirlemeleri kollektörün kaç adet temin edilmesi istendiğine bağlı olarak yapılabilir. Avrupa üzerinden ithal olarak temin edilen bu ürünlerde fiyatlar sürekli bir şekilde döviz kurlarına bağlı olarak da değişim gösterdiği için her dönem yeni ürün stoklarına bağlı olarak fiyat belirlemeleri için firmamızla iletişime geçilebilir.

Rehau 9 Ağızlı Yerden Isıtma Kollektörleri

Yerden ısıtma kollektörleri, sulu yerden ısıtma sistemlerinin uygulandığı evler, villalar, oteller veya tüm kurumlarda en nitelikli ve gerekli bağlantı ekipmanı olarak kullanılır. Merkezi ısı kaynağı üzerinden gelen sıcak suyun dağıtımını üstlenen ve uygulama tesisatına geçişini sağlayan kollektör, farklı marka ve modellerde temin edilebilir. Bir gövde kısmı olarak işleve sahip olan kollektör, doğru sıcak su ayarlamasının ve basınç ayarlamasının yapılmasını sağlar.

Rehau 9 ağızlı yerde ısıtma kollektörleri, tesisata girecek ve kaynaktan gelen sıcak suyun doğru ayarlamayla istenilen odalara aynı sıcaklıkta gitmesine yardımcı olur. Özellikle debi ayarlı kollektörler performansı daha üst bir noktaya ulaştırırken, bir sulu yerden ısıtma sisteminin enerji dağıtım ekipmanıdır. Tesisatın zemin altında dolaşan borularının toplanarak bir araya geldiği ve su sirkülasyonunun sorunsuz bir şekilde yürütülmesini sağlayan bu malzeme için zemin metrekare hesaplamaları ve boru tesisat sayısıyla kollektör seçimi yapılabilir.

Rehau 9’lu Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Nasıl Çalışır?

Kollektör seti sıralı çalışma sisteminde ısı kaynağından gelen sıcak suyu aldıktan sonra debi ayarlı bir şekilde su tesisat borularına gönderir. Her odaya aynısı dağılımı gerçekleştirdikten sonra kollektör basınç ayarlamasını da sağlayarak, suyun istenilen basınç ve sıcaklıkta sağlıklı şekilde tesisatta dolaşmasını ve geri dönmesini sağlar.

Rehau 9’lu Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Nasıl Montaj Edilir?

Hak Enerji olarak sizlere sunduğumuz sulu yerden ısıtma sistemlerinde zemin tesisatının tamamlanması sonrasında tesisat boyutlarına bağlı olarak doğru Rehau dokuzlu paslanmaz çelik kollektör seti tercih edilir. Doğru çap ve boyutta seçilmiş olan kollektör, sıcak su/soğuk su devir daim işlemlerinin uygunluğuna göre gelen boruların ve giden boruların bağlanmasıyla kollektör dolabı içerisine profesyonel ve sorunsuz bir şekilde yerleşir.

Reha 9’lu Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Debi Ayarı Nasıl Yapılır?

Set üzerinde debimetre kullanımı gerçekleştirilmesi için her vananın üst kısmında bulunan debimetre sıvısından yararlanılır. Vana ile bağlantılı şekilde kullanılan bu debimetre sayesinde kollektör ayarı debimetre içerisindeki sıvının yükselişi ve düşüşü ile doğru basınç ve sıcaklık elde edilene kadar ayarlanır. Bu işlem sistemin daha verimli ve tasarruflu bir şekilde çalışmasını sağlar. Bu nedenle özellikle yeterli bütçeye sahip olunduğunda debi ayarlı kollektör seçilmesi daha avantajlıdır.

Rehau 9’lu Paslanmaz Çelik Kollektör Seti

Rehau 9 Ağızlı Kollektör setine dahil olan malzemeler;

1 adet 1″ Otomasyona uygun paslanmaz çelik alt dağıtım kollektörü

1 adet Boşaltma ağızları

2 adet Hava alma purjörü

2 adet Purjör anahtarı

2 adet Kollektör kelepçesi – 2 adet

Rehau 9’lu kolektör , 9 Ağızlı Rehau kollektör, dokuz ağızlı rehau kollektör fiyatları, Rehau 9 ağızlı yerden ısıtma kollektörü kaç tl? güvenli Rehau kollektör satışı, İstanbul 9’lu Rehau marka kollektör, en yakın Rehau kollektör mağazası, yerden ısıtma 9 ağızlı kollektör bilgileri, Rehau 9’lu debi göstergeli kollektör, Rehau marka için 9 ağızlı kollektör kaç m2 için kullanılmalı, Rehau 9’lu kollektör güncel fiyat listesi, Rehau- 9 Ağızlı Manifold Çelik Kollektör, Rehau 9 delikli yerden ısıtma kollektörü.

Rehau marka yerden ısıtma kollektör 9 ağızlı ve diğer aparatları için Hak Enerji firmamız siz değerli müşterilerine hizmet etmektedir. yerden ısıtma strafor fiyatları içinde firmamızı arayabilirsiniz.


Rehau 9'lu KollektörRehau 9'lu Kollektör FiyatıRehau 9'lu Kollektör Fiyat ListesiRehau 9'lu Kollektör AyarıRehau 9'lu Kollektör Hava AlmaRehau 9'lu Kollektör ÖlçüleriRehau 9'lu Yerden Isıtma KollektörüRehau 9'lu Yerden Isıtma Kollektörü FiyatRehau 9'lu Kollektör FiyatlarıRehau 9'lu Debi Ayarlı Kollektörİstanbul Rehau 9'lu KollektörRehau 9'lu Kollektör SatışıRehau 9'lu Kollektör Satış NoktasıRehau 9'lu Marka KollektörRehau 9'lu Isıtma KollektörüRehau 9'lu Debi Ayarlı ManifoldRehau 9'lu Manifold Fiyatları