Danfoss 8 li Kollektör

Ana sayfa > Danfoss Kollektör > Danfoss 8 li Kollektör

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Danfoss 8'li Kollektör Seti

Danfoss 8’li Paslanmaz Çelik Kollektör Seti

Yaklaşık 90 yıllık bir mazi ile Danimarka merkezli bir marka olarak hizmet veren Danfoss, günümüzde dünya genelinde de yerden ısıtma sistemleri sayesinde popüler bir yere sahiptir. Bu anlamda da sulu yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanılması gereken her malzemeyi ve ekipmanı sunarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Firmamız tarafından da örnek olarak Türkiye'de markanın Danfoss 8’li paslanmaz çelik kollektör süresi ürünü sunulmaktadır.

Teknik özellikleri açısından 90 0C maksimum akış sıcaklığına kadar çalışabilen ve 0,6 bar basınç farkı altında çalışma gösterebilen bu çelik kollektör seti özel olarak paslanmaz çelik malzeme ile üretilmiştir. Çünkü paslanmaz çelik malzeme sayesinde ürün çok daha uzun yıllar boyunca ısı, basınç, nem ve kullanım yoğunluğu gibi faktörlere dayanıklılık göstermektedir. Sulu yerden ısıtma sistemleri için çok önemli bir gereklilik olan bu ürünü uygulamada ve kullanımda firmamız üzerinden temin etmeniz mümkündür.

Danfoss 8’li Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Fiyatları

Hak Enerji Yerden Isıtma Sistemleri firması olarak sunduğumuz mühendislik hizmetlerinde hem uygulamalarımız hem de ürün satışında Danfoss 8’li paslanmaz çelik kollektör seti sunmaya devam ediyoruz. Bu anlamda sürekli bir şekilde stoklarımızda bulunmakta olan ve genel olarak düzenli periyotlar ile üretici firmanın tarafımıza ulaştırdığı bu üründe fiyatlar da ithal ürün olduğu için güncel kurlara göre belirlenmektedir. Ürün teminlerinde istediğiniz ürün adetine ve alışveriş dönemine göre en ekonomik fiyat belirlemeleri yapılmaktadır.

Danfoss 8 Ağızlı Yerden Isıtma Kolektörleri

SSM manifoldu olarak da adlandırılan bu ekipman, sekizli yapısıyla yine sekizli otomasyona uygun tüm sulu yerden ısıtma sistemlerinde kullanılabilir. Su akışı kontrolü gerçekleştirme amacıyla tercih edilen bu kollektör, sekiz farklı tüpe sahip olurken, her bir tüp yerden ısıtma sistem manifolduna bağlantı gerçekleştirilerek kullanılır. Bu sayede su akış kontrolü sağlarken, tesisatın yer aldığı her odaya ayrı ayrı ısı temini oluşturmaya yardımcı olur.

Danfoss sekizli paslanmaz çelik kollektör seti, besleme ve dönüş manifoldu sayesinde besleme noktası üzerinde sıcak suyun sisteme dağılmasını ve dönüş manifoldu üzerinden de sıcak suyun sistemden geri dönüşte alınmasını sağlar. Besleme tüpü üzerinde bulunan kapatma ve akış valfi sayesinde her devre ayrı ayrı açılarak kapanılabilir. Dönüş sistemi noktasında da bulunan valfler sayesinde en iyi hidrolik denge elde edilebilir.

Danfoss Sekizli Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Nasıl Çalışır?

Danfoss sekizli paslanmaz kollektör seti sıralı bir çalışma sistemi ile birlikte ısı kaynağına ve su tesisatına yani yerden ısıtma boruları tesisatına bağlı şekilde çalışır. Bu açıdan öncelikle ısı kaynağında gereken dereceye ulaştırılmış sıcak su kolektör setinin üst yani sıcak su giriş manifolduna ulaşırken, bu bölüm içerisinde tesisat borularına giden vanalarda ayarlama yapılarak tesisata su gönderimi yapılır. Su tesisat içerisinde dolaşarak ısısını dağıttıktan sonra son noktada yeniden dönüş bölümünden kollektöre giriş yapar. Bu sayede de kollektör basınç ayarlaması ve sıcaklık ayarlaması gerçekleştirilmiş bu suyu geri dönüşte yeniden ısı kaynağına ulaştırır.

Danfoss 8’li Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Nasıl Montaj Edilir?

Firmamızın sulu yerden ısıtma sistemlerinde kaliteli marka güvencesi ile kullandığı Danfoss sekizli paslanmaz çelik kollektör seti, tesisat boru sayısına ve uzunluğuna bağlı olarak seçildikten sonra kollektör dolabı içerisinde montaj edilerek kullanılır. Dolap içerisinde duvara sabitlenmiş olan setin boru bağlantıları yapıldıktan sonra ilk noktadan itibaren debi ayarı ve ısı ayarları sağlanmasının ardından montaj da sağlıklı bir şekilde tamamlanır.

Danfoss Sekizli Paslanmaz Çelik Kollektör Seti Debi Ayarı Nasıl Yapılır?

Kollektör seti üzerinde görüldüğü üzere suyun giriş noktası üzerinde debimetre yer almaktadır. Ekipmandan tesisat borularına ulaşan vanalar ile bağlantılı şekilde bulunan bu debimetrelerde suyun basınç değerlerini görebilmeniz için debimetre sıvısı alçalma/yükselme hareketleri sergiler. Debimetre üzerindeki ölçüm değerlerinden yararlanarak basınç ayarlaması yapıldığında ve kollektör sıcaklık ayarı gerçekleştirildiğinde, kollektör istenilen bu ayarlamalar ile sulu yerden ısıtma sisteminin sağlıklı şekilde kullanılmasına imkân tanır.

Danfoss 8’li Paslanmaz Çelik Kollektör Seti

Danfoss 8 ağızlı yerden ısıtma kollektör seti ve diğer Danfoss bağlantı ekipmanları için Hak Enerji Mühendislik firmamız siz değerli müşterilerine hizmet etmektedir. Hemen firmamız 0212 812 61 94 veya 0507 261 00 00 irtibat numaralarından arayabilir, fiyat teklifi alabilirsiniz. Danfoss yerden ısıtma fiyat teklifi için satış mühendislerimiz sizlere en profesyonel şekilde teklif , tasarım , projelendirme yaparak destek verecektir.

Danfoss 8’li kolektör, 8 Ağızlı Danfoss kollektör, 8’li Danfoss manifold fiyatı, Danfoss yerden ısıtma kollektörü 8 ağızlı fiyat, Danfoss güvenilir yerden ısıtma firması, Danfoss 8 ağızlı kollektör satışı, Danfoss mağazası 8’li kollektör, Danfoss debi ayarlı kollektör 8’li, Danfoss 8 ağızlı kollektör fiyatı güncel liste, Danfoss – 8 Ağızlı Manifold çelik kollektör, 8’li Danfoss paslanmazk kollektör, Danfoss 8 delikli alttan ısıtma kollektörü.


Danfoss 8'li KollektörDanfoss 8'li Kollektör FiyatıDanfoss 8'li Kollektör Fiyat ListesiDanfoss 8'li Kollektör AyarıDanfoss 8'li Kollektör Hava AlmaDanfoss 8'li Kollektör ÖlçüleriDanfoss 8'li Yerden Isıtma KollektörüDanfoss 8'li Yerden Isıtma Kollektörü FiyatDanfoss 8'li Kollektör FiyatlarıDanfoss 8'li Debi Ayarlı Kollektörİstanbul Danfoss 8'li KollektörDanfoss 8'li Kollektör SatışıDanfoss 8'li Kollektör Satış NoktasıDanfoss 8'li Marka KollektörDanfoss 8'li Isıtma KollektörüDanfoss 8'li Debi Ayarlı ManifoldDanfoss 8'li Manifold Fiyatları