VATANPOR Hakkımızda

Yapı Kimyasalları konusunda hizmet veren VatanPor markası, çağın gereksinimlerine uygun kaliteli hizmet anlayışıyla 2010 yılında çalışma yaşamına başlayan Hak Enerji firmasının yapı kimyasalları markasıdır.Hak Enerji firması Türk Patent Enstitüsünce tescil edilmiş birçok markaya sahiptir. Aynı zamanda TSE-ISO-EN 9000;2001 ve TSE-OHSAS 18001 belgelerine sahiptir. VatanPor markası da Hak Enerji firmasının güvencesi altındadır. 

BİZİM SÖZÜMÜZ

Tüm müşterilerimiz ve ortaklarımız için olağanüstü hizmet ve destek sağlamayı taahhüt ediyoruz ve bunu, ürün yeniliğine yönelik araştırma ve geliştirme odaklı yaklaşımımızla sunmayı hedefliyoruz.

Enerji tasarruflu sistemlerimiz, dünyanın her yerinden ev sahipleri, montajcılar, mimarlar tarafından güvenilmektedir; ömür boyu tam olarak olması gerektiği şekilde çalışmak üzere en iyi şekilde tasarlanmış ve görevlendirilmiştir. Isınma sözü budur.

VatanPor, her zaman üstün müşteri hizmeti sunarken, deneyimli teknik bilgi ve destekle desteklenen, müşterilerimizin özel ihtiyaçlarını karşılamak için Türkiye’de yenilikçi, birinci sınıf sistemler tasarlayan ve sağlayan, yerden ısıtma ve enerji verimli çözümler konusunda endüstri lideri ve otorite olmayı hedeflemektedir. Ve yaptığımız her şeyin arkasında duruyoruz.

Amacımız yerden ısıtma sistemleri, ailelerin ve işletme sahiplerinin en iyi enerji verimli, radyant ısıtma sistemleri ve çözümleri için güvendikleri isim ve ürün olacak ve alternatif enerji çözümlerini yerden ısıtma uygulamalara entegre ederken, müşteri konforunu ve sağlığını artırmanın yolunu açacak ve enerji kullanımını ve maliyetleri azaltmaktır.

Projeniz için Mükemmel Sistemi Bulun

Yerden ısıtma sistemlerimiz ve aksesuarlarımız, hem yeni inşa edilen hem de yenileme projeleri için enerji açısından verimli sıcaklık sağlar, gerçek kullanım kolaylığı ve sorunsuz bir kurulum sunar. Bizimle aynı kalite standartlarını karşılayan dünya lideri markalarla çalışıyoruz.

Üst Düzey Rahatlık

Yerden ısıtma sistemleri, size başka hiçbir ısıtma yönteminin karşılayamayacağı bir konfor düzeyi sağlar. Duvarlar, mobilyalar ve tabii ki insanlar ve evcil hayvanlar da dahil olmak üzere bir odadaki tüm yüzeyleri ısıtarak sizi yerden ısıtır. Sabit, hatta ısı, yaşadığınız yerin zemin seviyesinde yoğunlaşır. Bunun nedeni, yazın yüzünüzdeki güneş veya ayaklarınızın altındaki ılık kum gibi, ışıldayan ısı ile yaşamak hayatın basit zevklerinden biridir.

Evinizin zeminini bir ısı kaynağı haline getirerek siz, aileniz ve misafirleriniz onun sıcaklığını ve konforunu doğrudan hissedeceksiniz. Çalışmalar, radyan ısıtmanın daha fazla duygusal ve fiziksel rahatlık sağladığını ve olumlu davranışı etkilerken duygusal refahı doğrudan etkilediğini ve iyileştirdiğini göstermiştir. Tıpkı sıcak bir fincan kahve veya çay tutarken hissettiğiniz rahatlık gibi.

7/24 müşteri desteği ve kapsamlı garantilerle içiniz rahat olsun

Tüm ürünlerimiz, kapsamlı testler ve araştırmalar sonucunda sektör lideri garantiler kapsamındadır. Isıtma sistemlerimizin birçoğu Sınırlı Ömür Boyu Garanti özelliğine sahiptir. Günde 24 saat / haftada 7 gün / yılda 365 gün açık olan bir teknik yardım hattımız ve müşterilerimize projelerinin her aşamasında rehberlik etmeye yardımcı olacak kapsamlı çevrimiçi uzman personelleri sağlıyoruz.