Danfoss Yerden Isıtma

Konutlarda ısınma için kullanılabilecek en konforlu ve enerjiden tasarruf sağlayan şekilde kullanılabilecek bir yöntem olarak, yerden ısıtma sistemleri seçilebilir. Özellikle çok kolay bir kullanıma sahip oluşu ve kontrolünün çok pratik şekilde sağlanabilmesi açısından da danfoss yerden ısıtma Hak Enerji olarak sunduğumuz en önemli alternatiflerden birini oluşturmaktadır.

Her içeriği ile birlikte doğru bir kaliteye sahip olan ve uygulaması profesyonel şekilde yapıldığında ömürlük bir sonuç ortaya çıkaran danfoss yerden ısıtma sistemi, sürdürülebilir bir kullanım imkanı ortaya çıkarmaktadır. Özellikle bir yaşam alanının kurulması, yani inşaat sonrasında uygulamalardan biri olarak görülebileceği gibi yeni taşınmak istediğiniz veya yerleşeceğiniz yeni bir evde de önceden bu uygulamayı yaptırmayı tercih edebilirsiniz.

Sıcak Zeminlerin Anahtarı Danfoss Yerden Isıtma

Yaşam alanlarınızda sıcak bir zemini elde etmenin en büyük ve en pratik anahtarlarından biri, danfoss yerden ısıtma olarak görülebilir. Çünkü temel mantık olarak da yerden ısıtma, sıcağın ayaklardan başlayarak yukarıya ulaşmasını ve vücudun daha sağlıklı bir şekilde ısıtılmasını sağlamaktadır. Yani klasik ısıtma sistemlerindeki gibi başınızın ve gövdenizin ısınması, ayaklarınızın soğuk kalması yerine bu sistem ısıyı ayaklarınızdan alarak vücudunuza daha güçlü bir şekilde ulaştırmanızı sağlar.

Halk arasında çok sık şekilde bahsedilen bir şekilde kaloriferli evlerde alt komşunun kaloriferi veya petekleri açmamış olması gibi bir sorun yaşanır. Eğer bir apartman dairesinde alt komşu kombi ve kalorifer peteklerini açmamış ise yukarıya doğru ulaşan bir ısı olmadığı için evin zemininde sıcaklık kolaylıkla elde edilemez. İşte yıllardır yaşanan bu klasik ve müzmin sorunun ortadan kalkması için danfoss yerden ısıtma kökten bir çözüm oluşturmaktadır.

Danfoss yerden ısıtma uygulamalarının gerçekleştirilmesi için belirli birkaç malzeme temel olarak kullanılır ve bir ısıtma tesisatı kurulumu yapılır. İlk aşamada zeminde danfoss yerden ısıtma straforu kaplamaları gerçekleştirilir. Strafor üzerinde strafor topuzlarının arasında kalan boşluklara yerden ısıtma boruları döşenerek, bu borular da bir noktada kollektöre bağlanır. Kollektör, suyun giriş/çıkış noktasının toplamı olmak ile birlikte bu parça ise kombi, ısı pompası, güneş enerjisi veya katı yakıt kullanan bir kazanı ısı kaynağı olarak kullanır.

Zeminde döşenen bu tesisat, kollektör vasıtasıyla kombi gibi bir ısı kaynağı üzerinden sıcak suyu alarak, zemine döşenmiş tesisat içerisinde dolaştırır. Bu sayede zeminde dolaşan sıcak su kendi dahilinde yer alan ısıyı zeminden evin tavanına doğru ulaştırmaya başlar. Bahsedilen danfoss yerden ısıtma sistemi genellikle evlerde uygulanan bir ısıtma sistemi oluştursa da aslında çok dev boyutlu futbol sahaları gibi açık alanlarda dahi kullanılabilir bir avantaja sahiptir.

Danfoss Yerden Isıtma İle İdeal Ve Dengeli Isıtma

Bahsedilen bu sistem danfoss yerden ısıtma güvencesi ile Hak Enerji tarafından konutlarda, mağazalarda, alışveriş merkezleri, okullar, hastaneler veya spor sahaları gibi birçok farklı noktada kurulmaktadır. Kurulduğu andan itibaren sistemin çalışması ile birlikte istenilen her an konforlu, ideal ve dengeli bir ısıtma elde etmek mümkün olmaktadır. Çünkü danfoss yerden ısıtma sistemleri uygulanırken sistem dahilinde yine Danfoss markası tarafından üretilmiş olan oda termostatı parçaları kullanılır.

Danfoss oda termostatı, yer aldığı odada istenilen oda sıcaklığını tamamen tercihe bağlı bir şekilde ayarlama fırsatı sağlar. Bu sayede de kullanıldığı noktada danfoss yerden ısıtma sistemleri, istenen ideal sıcaklığın en konforlu ve tasarruflu şekilde elde edilmesine yardımcı olur. Oda termostatı konusunda da marka tarafından sunulan birçok farklı ürün çeşidi yer almaktadır.

Uzaktan Kontrol İle Danfoss Yerden Isıtma

Danfoss markası tarafından sunulan oda termostatı ürünlerinin en büyük avantajı, sistemi ısıtmak için akıllı telefon veya internet üzerinden pratik bir kullanım elde etmenizdir. Sistem, bugün akıllı telefonlara kurulan çok pratik bir mobil uygulama sayesinde 7/24 istediğiniz her noktada danfoss yerden ısıtma sistemi kontrolü gerçekleştirmenizi sağlamaktadır.

Akıllı bir şekilde yerden ısıtma sistemlerini kullanabilmeniz için sizlere sunulan Danfoss mobil uygulaması evinizde kullandığınız kablosuz internet bağlantılı oda termostatları ile bağlantı sağlamaktadır. Bu sistem sayesinde danfoss yerden ısıtma istediğiniz şekilde uzaktan kontrol edebildiğiniz, istediğiniz ısı derecesine ayarlayabileceğiniz ve konforlu bir yaşam ortamı elde edebileceğiniz bir sistem oluşturmaktadır.

Akıllı kullanımı ile birlikte dokunmatik ekrana sahip oda termostatları üzerinde gerçekleştirdiğiniz ayarlamaları, mobil uygulama sayesinde de aynı şekilde gerçekleştirme fırsatı sağlanmaktadır. Pratik bir kullanım yapısı ile birlikte bu uygulama aslında sadece sulu yerden ısıtma sistemlerinde değil elektrikli yerden ısıtma sistemleri kapsamında da aynı şekilde kullanılabilir.

Danfoss Yerden Isıtma İle Estetik Ve Konfor Avantajı

Danfoss yerden ısıtma sistemlerinin uygulandığı noktada elde edilen en önemli avantajlardan birisi de alanda estetik bir konfor sağlanabilmesidir. Çünkü klasik kalorifer sistemlerinde olduğu gibi petekler ve her odada yer alan ızgaralar bulunmadan, yerden ısıtma sistemi ile görünmeyen bir ısıtma sistemi elde edilmektedir. Örneğin, oturma odanızda bir koltuk takımını, televizyon ünitesini ve yemek masasını birleştirerek bir dekorasyon gerçekleştirmek istediğinizde, kalorifer petekleri bu dekorasyonda bazı noktaların değişmesine neden olmaktadır.

Kalorifer peteklerinin kullanıldığı bir yapıda dekorasyonda karşılaşılan sorunlar, danfoss yerden ısıtma sistemleri sayesinde ortadan kalkmaktadır. Yani evinizde bir koltuğu istediğiniz noktaya yerleştirmeniz için evinizde bulunan her noktada açıklık elde edilmektedir. Üstelik dekorasyon açısından elde edilen bu fiziki imkanlar yanında danfoss yerden ısıtma sistemi sayesinde radyatörler olmadan kullanım elde edildiğinden, temizlik ve dekorasyon değişiklikleri de çok kolay bir şekilde yapılabilir.

Zemin altına döşenmiş danfoss yerden ısıtma sistemi gizli bir yapıya sahip olduğu için zemin temizliğinde ve duvar temizliğinde de çok büyük bir kolaylık sağlamaktadır. Üstelik belirli dönemlerde mutlaka petek temizliğinin yapılması gibi danfoss yerden ısıtma sistemlerinde temizlik ve bakım yapılması gibi çok rutin ve zorunlu ihtiyaçlar da yer almamaktadır. Bu sayede de sistem sahip olduğu avantaj ile özellikle küçük boyutlara sahip yaşam ve çalışma alanlarında en avantajlı ısıtma sistemlerinden birisidir.

Danfoss Yerden Isıtma İle Bütçenizi Koruyun

Hak Enerji olarak size sunduğumuz danfoss yerden ısıtma sistemleri sayesinde aslında en temel noktada bütçenizi koruma fırsatı elde etmenizi amaçlıyoruz. Çünkü konforlu, ekonomik ve pratik bir yapı sunan bu ısıtma sistemde istediğiniz sıcaklık derecesini oda termostatı ve uygulama sayesinde ayarladığınızda, çok önemli bir oranda enerji tasarrufu elde edebilirsiniz. Çünkü sistem siz evde olmadığınız zamanda dahi ideal ve optimum bir sıcaklık sağlarken, istediğiniz zamanda da yaptığınız kısa bir ayarlama ile istenilen sıcaklık ayarlarını hızlı bir şekilde yerine getirebilir.

Yine farklı bir fiziki nokta düşünüldüğünde kalorifer peteklerinin belirli bir süre ısınması ve sonrasında bu ısıyı dışarıya yayması gerekirken, danfoss yerden ısıtma sistemi içerisinde bu eski tip ısınma sistemi ortadan kalkmaktadır. Çünkü ideal ve konforlu bir malzeme ile üretilen yerden ısıtma boruları, ısıyı çok hızlı bir şekilde bulunduğu yüzeyden yukarıya doğru ulaştırmaya başlar. Bu nedenle kombi veya gaz kazanı gibi ısı kaynakları daha düşük sıcaklıkta daha az süre çalışarak, istenilen sıcaklığı ortaya çıkarır.

Danfoss yerden ısıtma sistemlerinde her odada ayrı bir termostat ile istediğiniz sıcaklık ayarını kolaylıkla yapabilirsiniz. Dengeli bir sistem kullanımı vasıtasıyla istediğiniz saatler aradığında sıcaklığı düşürerek, daha fazla enerji tasarrufu elde edebilirsiniz. Yalıtım, çift cam avantajı ve daha fazla güneş alan odalar gibi noktalarda da yine ısı değerlerini değiştirerek, tasarruflu kullanım elde edebilirsiniz.

Danfoss yerden ısıtma size ideal bir kullanımı sunabilmek için özellikle akıllı tahmin gibi bir sistem sağlar. Sabah kahvaltısında bir evde olması gereken ideal sıcaklık ile gün içerisinde olması gereken ideal sıcaklık gibi birçok farklı noktada bu akıllı tahminler size büyük bir fayda sağlamaktadır. Bu sayede ev ve çalışma hayatınızda konfor ve bütçenizde de büyük bir avantaj sağlamak için marka tarafından bu akıllı sistemler sunulmaktadır. Bu nedenle yaşam ve çalışma alanlarınızda bu ideal sistemleri talep ediyorsanız, Hak Enerji üzerinden danfoss yerden ısıtma sistemlerini almayı seçebilirsiniz.