Hak Enerji Hakkında

Ana sayfa > Kurumsal > Hak Enerji Hakkında

Hak Enerji Yerden Isıtma

İnsanların yaşadığı ve iş hayatlarına devam ettiği her alanda konforun elde edilmesi ve kalitenin sağlanabilmesi mutlak bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacın karşılanabilmesi açısından da özellikle alt yapı çalışmaları ve ısınma sistemlerinin sağlıklı şekilde kurulması gerekir. Bu kurulum, günümüzde birçok farklı modern sistem sayesinde gerçekleştirilirken, örnek olarak yerden ısıtma sistemleri tüm yaşam ve çalışma alanlarında uygulanabilir.

Bahsedilen bu düstur ile hareket eden Hak Enerji, 1986 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde kurulmuştur. Kuruluşumuz müteveffa babamız Makine Mühendisi Murat ÇUHADAROĞLU tarafından gerçekleştirilirken, bugün oğlu Makine Mühendisi Abbas Haktan ÇUHADAROĞLU  tarafından bu miras yüklenilmiş ve aynı nitelikler ile sürdürülerek, günümüze ulaştırılmıştır.

Hak Enerji, Türkiye'de özellikle yerden ısıtma hizmetleri temel hizmetler olmak üzere birçok noktada mekanik yüklenici olarak görev almaktadır. Yerden ısıtma, çağımızın modern ısıtma sistemleri arasında bulunmak ile birlikte aslında çok eski dönemlerden bu yana kullanılan bir sistemdir. Bu sistem kimi zaman tarihi yapılarda kimi zaman eski konaklar veya eski saraylarda dahi görülen bir sistemdir.

Günümüzde yerden ısıtma sistemlerini uyguladığımız noktalar arasında konutlar, apartmanlar, villalar, müstakil yapılar, hamamlar, stadyumlar, halı sahalar, alışveriş merkezleri, devlet kurumları, okullar, hastaneler veya camiler gibi onlarca farklı yapı yer almaktadır. Firmamız bu yapılarda yerden ısıtma sistemleri için tesisat ve mekanik işler konusunda uzman bir kadro ile hizmet vermektedir.

Hak Enerji Hizmet Kapsamları

Hak Enerji olarak temelde yerden ısıtma sistemleri konusunda uzman bir yapıya sahip olmamız dışında birçok farklı noktada nitelikli hizmetler vermeye de devam ediyoruz. Çok uzun yıllardır gerçekleştirdiğimiz bu hizmetlerde altyapı işleri önemli bir yeri almaktadır. Bu kategori altında verdiğimiz hizmetlerde de genellikle konut ve çalışma alanlarındaki ısıtma altyapısı ön plana çıkmaktadır.

Kurumumuz bugün güncel olarak İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) ile bağlantılı bir şekilde bu birimin birçok farklı noktada gerçekleştirdiği faaliyetlerde yine yerden ısıtma ve alt yapı hizmetlerini sağlamaktadır. Bu çerçevede İPKB tarafından gerçekleştirilen okul, yurt ve sanat merkezi gibi inşaatlarda mekanik işler firmamız tarafından üstlenilmektedir.

Firmamız bugün çok geniş bir kapsam ile birlikte İstanbul'un Fatih ilçesinde merkezi yer alan bir kurum olsa dahi Türkiye'nin birçok farklı şehrine ulaşan bir yapı ile hizmet vermektedir. Örnek olarak İstanbul'da da Anadolu Yakası’na daha rahat bir şekilde ulaşarak hizmet vermek açısından Üsküdar ilçesinde şubemiz ve hizmet noktalarımız bulunmaktadır.

Amacımız İstanbul kenti başta olmak üzere Türkiye'deki farklı şehirlerde özellikle yerden ısıtma sistemleri temel olmak üzere alt yapı hizmetlerinin ve yapı mekanik işlerinin en nitelikli şekilde gerçekleştirilmesidir. Bu sayede yaşam ve çalışma alanlarında konforlu, huzurlu ve uzun yıllar boyunca kaliteyi koruyacak bir yapı elde edilmesi mümkün olacaktır.

Bu bağlamda sahip olduğumuz vizyon ile birlikte İstanbul'dan Türkiye'nin dört bir yanına uzanarak Ankara, İzmir, Bursa, Antalya veya Gaziantep gibi birçok farklı şehirde verdiğimiz hizmetler yer almaktadır. Aslında 81 vilayet ile birlikte sadece Türkiye'de yurtiçi hizmetler değil firmamız tarafından yurt dışında da birçok farklı hizmet gerçekleştirilmektedir. Yani firmamız hizmet kalitesini ve standartlarını dünyanın dört bir tarafına ulaştırmayı hedeflemektedir.

Hak Enerji Kalite Standartları

Firmamız sahip olduğu misyon ve vizyon çerçevesinde ulaşmak istediği noktada yerden ısıtma gibi sistemler için akla gelen ilk işletme olmayı hedeflemektedir. Bu bağlamda dünya genelinde bilinen bir marka olması ile birlikte daha önceki dönemlerde ve güncel olarak bugün firmamız tarafından Rehau ve Danfoss ile anlaşmalı çalışmalar gerçekleştirilmiştir.

Rehau markası, dünya genelinde bilinen çok kapsamlı ve güçlü bir marka olarak hem malzeme sunumu hem yerden ısıtma sistemleri hem de birçok farklı yapı işlerinde önemli bir yere sahiptir. Hak Enerji bugün Rehau ve Danfoss markası ile Türkiye'nin birçok noktasında elektrikli yerden ısıtma sistemleri ve sulu yerden ısıtma sistemleri gibi hizmetler vermektedir.

Aslında firmamız 2016-2019 yılları arasında Rehau İstanbul yetkili servisi olarak hizmet vermiştir. Bugün yine güncel olarak Rehau teknik servis konumunda bulunmamız vasıtasıyla 7 gün 24 saat bu hizmeti gerçekleştirme garantisi ve avantajı sağlamaya devam ediyoruz. Üstelik bu hizmeti bünyemizde bulunan alt firmalarımızdan ve markalarımızdan biri sayesinde sağlıyoruz.

Önemle üzerinde durulduğu üzere yerden ısıtma sistemleri konusunda firmamız kapsamlı bir uzmanlığa sahiptir. Bu konuda İstanbul'da hem Anadolu hem de Avrupa Yakası'nda ayrıca Türkiye'nin birçok farklı kentinde tercih edilen ısıtma sistemi örneklerimiz bulunmaktadır. Bugün kapsamlı bir inceleme yapıldığında, bu örneklerin özellikle 1400 üzerinde konutta uygulanmış olduğu görülebilir.

Kalite standartlarımız sayesinde verdiğimiz tüm hizmetlerde insanların yaşam veya çalışma alanlarında konfor elde etmesi ve huzurlu bir yapı sağlaması amaçlanmaktadır. Bu kapsamda da firmamız standartları en üst noktaya ulaştırmak için resmi işlemlerini tamamlayarak, gereken belgelere sahip olmayı başarmıştır.

Bugün Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından sektörümüzde çok önemli bir şekilde kabul gören standart belgeleri firmamıza layık görülmüştür. Bu belgelerden biri olarak kalite standartlarını oluşturmak açısından firmamız TSE ISO EN 9000:2001 belgesine sahip olarak hizmet vermektedir. Bir diğer konumda ise yine önemli bir kalite standardı belgesi olması kapsamında verdiğimiz tüm hizmetlerde ve çalışmalarımızda iş sağlığı ve güvenliğini koruyabilmek, personellerimizin ve çevrenin korunabilmesine katkı sağlamak açısından TSE OHSAS 18001 belgesi alımı yapılmıştır.

Bu yüksek kalite standartları ve çevremize gösterdiğimiz özen sayesinde gerçekleştirdiğimiz tüm hizmetlerde doğayı koruyarak ve insan sağlığına özen göstererek her zaman hassasiyetlerimizi sürdürmekteyiz. Hak Enerji anlaşmalı olarak çalıştığı her marka ve firma ile birlikte bu noktalara gereken özeni göstererek, dünyanın değerlerini koruyabilmek ve insan hayatı daha değerli bir hale getirmek için çalışmaktadır.

Markalarımız

Hak Enerji total olarak büyük bir marka olması sayesinde 20 yılı aşkın bir süredir bu sektörde yer alması sayesinde verdiği her hizmette adı anılır bir kalite sağlamıştır. Fakat verdiğiniz bu hizmetlerde firmamız aynı bünye altında farklı markalar sayesinde de çalışmalarını sürdürmektedir. Bu markalar bazı noktalarda altyapı işlerinin gerçekleştirilmesi ve teknik servis hizmetlerinin verilmesi bazı noktalarda yalıtım ve yerden ısıtma gibi noktalarda malzeme satışlarının ve temininin gerçekleştirilmesi için hizmet vermektedir.

Bünyemizde yer alan markalar incelendiğinde, bu markaların Türk Patent Enstitüsü tescilli bir konumda bulunduğu görülebilir. Bu kapsamda sayılabilecek önemli markalarımız arasında HAK ENERJİ özellikle Rehau teknik servis olarak ve yerden ısıtma konusunda uzman bir yapı ile hizmet vermektedir.

Yine tescilli diğer bir marka olarak Vatanpor Isı Yalıtım markamız ise hem konutlarda ya da yaşam alanlarında gerçekleştirilen yerden ısıtma sistemlerinde hem de yalıtım işlemlerinde gereken tüm ürünleri ve kurumsal hizmetleri sağlamaktadır. Özellikle yerden ısıtma straforu gibi önemli ürünlerde bu markamız sayesinde teknik anlamda hizmet vermekteyiz.

Hak Enerji’nin Geleceği

Hak Enerji ve Haktan ÇUHADAROĞLU , bugün sahip olduğu köklü yapısıyla geleceğe doğru emin adımlar ile ilerlerken, vizyonu ve misyonu çerçevesinde de her standardını korumaya özen göstermektedir.

Sunduğumuz bu çerçeve içerisinde firmamızın vizyonu; uzun vadede Türkiye'nin yerden ısıtma konusundaki bilinen en önemli markası olarak, teknolojiyi takip etmek ve değerlerini korumaktır. Çünkü dünyanın tükenen kaynakları ve korunması gereken yapısı düşünüldüğünde, bu nokta çok önemli bir ihtiyaç oluşturmaktadır.

Sahip olduğumuz vizyon kapsamında da misyonumuz; bugün Hak Enerji markası ve alt markaları sayesinde standartları koruyarak, işbirlikçi ve tedarikçi firmalarımız ile bulunduğumuz konumu sürdürülebilir bir hale getirip, toplumumuz için faydalı işler gerçekleştirmektir.