Rehau Kollektör

Ana sayfa > Rehau Malzeme - İçerik > Rehau Kollektör

Satın Almak İçin Resmi E-Ticaret Sitemizi Güvenle Ziyaret Edebilirsiniz

Rehau Yerden Isıtma Kollektörü

rehau yerden ısıtma kollektörü

RAUTHERM SPEED kolektör: Mucizevi hızÖn montajı fabrikada tamamlanan SPEED Connector'ler sayesinde, boruların ve dağıtıcının bağlantılarını yaparken montaj süresini neredeyse yarıya indirirsiniz.

Avantajlarınız: Aletsiz monte edilebilen ön montajı yapılmış SPEED Connector'lerGörsel boru takma derinliğini kontrolü sayesinde en yüksek bağlantı güvenliği

Easyflow kolektör: Kolay hidrolik dengelemeBu kolektör, kendiliğinden ayarlanan iç parçalar ile hidrolik dengelemeyi otomatik olarak gerçekleştirir ve debinin ihtiyaca göre sürekli olarak uyarlanmasını sağlar.

Avantajlarınız: Kolay monte edilirHesaplama ve ayar sırasında zaman kaybettirmez Onarımlar ve tadilatlar için uygundur

HKV ‑D kolektör HKV‑D kolektör, boru bağlantı rakoru sayesinde yerden ısıtma borularına hızlı, güvenli ve kolay bir şekilde bağlanabilir. Bu parçalar yüksek kaliteli paslanmaz çelikten üretilmiştir ve her bir ısıtma devresinin bloke edilmesi amacıyla debi ölçerli 12 ısıtma devresi için temin edilebilir.

Rehau Kollektör

Rehau kollektör: Yerden ısıtma uygulamalarında homojen bir şekilde sıcak su dağıtımı yapan ve yerden ısıtma uygulanan alana döşenen boruların içerisindeki suyun sürekli ve sorunsuz bir biçimde devir daim yapabilmesi için dağıtım özelliğini üstlenen özel olarak tasarlanmış kollektördür. Ana ısıtıcıdan çıkış yapan sıcak suyun yerden ısıtma borularının içerisinde sürekli bir şekilde dolaşım halinde olması adına kullanılan kollektör yerden ışıtıma sektöründe oldukça mühim bir malzemedir. Rehau kollektörleri yerden ısıtma alanında pek çok müstakil villa sahipleri, mekanikçiler, inşaat firmaları tarafından isteğin ve rağbetin oldukça fazla olduğu bir kollektördür. Yerden ısıtma uygulamasında sıcak su devir daim ederken, sıcak su borulardan geçerek ortamı ısıttığı esnada kaybettiği boru içerisindeki ısı kaybının başlamasıyla tekrar ısıtılmak amacı ile kollektörden ana ısıtıcıya ulaştırılmaktadır. Yerden ısıtma uygulamasında sıcak suyun giriş yaptığı alan ve soğumuş suyun sirkülasyonunun karşılandığı bölüm Rehau kollektör sayesinde doğru bir biçimde gerçekleşmektedir. Rehau firmasının özel üretimini gerçekleştirdiği debi ayarlı yerden ısıtma kollektörleri, Hak Enerji firmamızın sulu yerden ısıtma kategorisinin stoklarında tüm farklı ağız sayıları seçenekleri yer almaktadır.

Rehau Kollektör Nedir?

Rehau Kollektörü Nasıl Çalışır?

Yerden ısıtma uygulamalarında ana kaynaktan iletilen ısınmış suyun döşenen borulara homojen bir şekilde dağılması adına kollektör kullanımına ihtiyaç vardır. Homojen ısı dağıtım görevini gerçekleştirecek olan Rehau kollektör sıcak suyun döşenen borular içerisine homojen dolaşımı gerçekleşmesini sağlayan oldukça önemli bir kalite firmasıdır. Rehau kollektörler üzerinde var olan debi ayarı seçenekleri ile odalara homojen bir şekilde yayılan sıcak su akış ayarlamaları ile birlikte suyun hacmini rahatlıkla kontrol altında tutabiliriz. Debi ayarının gerçekleştirilmesiyle birlikte sistemde rahatça devir daim gerçekleşmektedir.

Doğru sıcak su istenen odalarda tam olarak gerçekleşir. Rehau yerden ısıtma kollektörlerinde yüksek basınçlarda yerden ısıtma uygulamasının sıkıntısız bir biçimde çalışması gerçekleşmektedir. Rehau yerden ısıtma kollektörleri üzerine daha fazla bilgi elde etmek için tercihen makalemizi okuyabilir veya Hak Enerji firmamıza web sayfamızdaki iletişim numaralarından ulaşım sağlayabilirsiniz. Siz değerli müşterilerimizi telefonda karşılayan satış danışmanlarımız ve sizlerle yerden ısıtma sistemleri hakkında bilgilerini paylaşabilecek ekip arkadaşlarımız ile iletişime geçebilirsiniz.

Rehau Kollektörü Nasıl Kullanılır?

Alman markası olarak bilinen ve güvenilir malzemeler ile tasarlanmış bir biçime sahip olan Rehau kollektörleri ana ısıtıcıdan iletilen su bağlantıları ile kullanıma sunulmaktadır. Giriş ve çıkış noktaları birbirleriyle eşit sayıda olacak şekilde 2 ağızlı kollektörden başlayıp, 15 ağızlı kollektöre ürün gamı içermektedir. Rehau yerden ısıtma kolektörlerinin bağlantı noktaları 1” çapına sahip ve iç dişli olarak üretilip bizlere sunulmuştur. Tercihi gerçekleşen Rehau kollektörlerinin devir daim çıkış olan (mavi renkli) kollektör termostatik vana montaj özelliği içermektedir.

Satışını ve Yerden ısıtma uygulamasını yaptığımız yerden ısıtma kollektörü seçenekleri arasında Rehau termostatik kollektör malzemeleri daha fazla avantajlar içeren kollektör olarak seçilmektedir. Rehau yerden ısıtma kollektörleri üzerinde bulunan termostatik vana giriş noktaları ile oda sıcaklıklarının belirlenmesinde ileri teknolojiyle doğru orantılı bir şekilde ilerleyerek yardımcı olmaktadır. Rehau yerden ısıtma kollektörü kutusu içerisinde set halinde olacak şekilde kelepçesi ile duvara montaj yapılacak biçimde paket halinde hazırlanmıştır. Basit bir şekilde montajı gerçekleştirilebilen Rehau kollektör siz değerli müşterilerimiz tarafınca tercih edilmesinin en büyük nedenlerinden bir tanesi debi ayarı göstergesidir. Bu debimetre seçeneği sayesinde su hacim debisi önceden belirlenerek, uygulama yapılacak alandaki hangi odaya ve bölgeye hangi derecede ne kadar sıcak su ulaşacağının dağılımı gerçekleşerek oldukça iyi bir avantaj sahibi olunmaktadır. Rehau ısıtma kollektörleri sadece yerden ısıtma uygulamasında kullanılmadığını sizlerle paylaşmak isteriz. Radyatör sisteminde de uygulanan rehau marka kollektörler mobil sistem içerisinde de aynı özellikleri içermektedir.

rehau yerden ısıtma

Tek bir kolondan dönüş ve tek bir kolundan çıkış yapıldıktan sonra kollektör üzerindeki boru bağlantıları sayesinde sirkülasyon için dağıtım sağlanır. Tüm bu işleyiş sırasında rehau kontrol paneli üzerinden anbean takip gerçekleştirmek mümkündür.


Rehau 2 li Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 2 li Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 3 lü Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 3 lü Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 4 lü Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 4 lü Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 5 li Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 5 li Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 6 lı Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 6 lı Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 7 li Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 7 li Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 8 li Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 8 li Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 9 lu Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 9 lu Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 10 lu Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 10 lu Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 11 li Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 11 li Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau 12 li Yerden Isıtma Kollektörü
Rehau 12 li Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau KollektörRehau Kollektör FiyatıRehau Kollektör Fiyat ListesiRehau Kollektör AyarıRehau Kollektör Hava AlmaRehau Kollektör ÖlçüleriRehau Yerden Isıtma KollektörüRehau Yerden Isıtma Kollektörü FiyatRehau Kollektör FiyatlarıRehau Debi Ayarlı Kollektörİstanbul Rehau KollektörRehau Kollektör SatışıRehau Kollektör Satış NoktasıRehau Marka KollektörRehau Isıtma KollektörüRehau Debi Ayarlı ManifoldRehau Manifold Fiyatları