Danfoss Yerden Isıtma Kollektörü

Ana sayfa > Danfoss > Danfoss Yerden Isıtma Kollektörü

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

danfoss yerden ısıtma kollektörü

Danfoss Yerden Isıtma Kollektörü

Hak Enerji olarak Danfoss marka güvencesi sayesinde sunmuş olduğumuz sulu yerden ısıtma sistemlerinde adı üzerinde su sirkülasyonu sayesinde ısıtma oluşturulmaktadır. Aslında eski tip petekli kalorifer sistemlerinde olduğu gibi sirkülasyon gerçekleştirilirken, bu dönüşüm zemindeki borular içerisinde gerçekleştirilir. Bölümlendirilmiş bu sirkülasyonun sürdürülmesi açısından da danfoss yerden ısıtma kollektörü önemli parçalardan birini oluşturmaktadır.

Danfoss yerden ısıtma kollektörü temel olarak tesisat içerisinde dağılacak suyun tek bir kaynaktan alınarak farklı bölümlere ulaştırılmasını sağlar. Bununla birlikte tümleşik olarak gerçekleştirdiği görevi içerisinde tesisat üzerinde dolaşmış ve soğumuş suyun geri gelişinde tek bir noktada toplanarak kaynağa geri verilmesini de sağlar. Yani danfoss yerden ısıtma kollektörü birçok farklı mekanizmada bulunan kollektör parçalarının gerçekleştirdiği gibi dağıtım ve toplama görevlerini yerine getirmektedir.

Danfoss Yerden Isıtma Kollektörü Çeşitleri Nelerdir?

Aslında temel olarak danfoss yerden ısıtma kollektörü tek bir çeşide sahiptir ve bu çeşit içerisinde kaynaktan gelen suyun dağıtılmasını sağlayan bir kanal ve geri dönen suyun kaynağa ulaşmasını sağlayan bir kanal yer alır. Bu kanalların her biri üzerinde farklı sayılarda dağıtıcı noktalar bulunur. İşte bu noktada bulunan dağıtıcı nokta sayısına bağlı olarak da kollektör çeşitleri birbirinden ayrılır.

Yer alan dağıtım noktası sayılarına bağlı olarak danfoss yerden ısıtma kollektörü ürünlerinde temel olarak ikili kollektörden başlamak üzere 12’li kollektöre kadar birçok farklı ürün çeşidi bulunmaktadır. Ürünler üretim malzemesi, sıcaklığa dayanıklılık, basınca dayanıklılık ve kullanım mekanizması gibi konularda birbirine neredeyse tamamen benzese de su girişi gerçekleştirilen ve su çıkışı sağlanan sayılar birbirinden farklı olmaktadır. Bu açıdan örnek olarak bir evde kaç adet odada tesisat bulunduğu ve kaç adet bölüme su dağıtımı gerçekleştirileceği gibi noktalar göz önüne alınarak, ürün seçimleri yapılabilir.

Danfoss Yerden Isıtma Kollektörü Nasıl Çalışır?

Tamamen sistematik ve aslında bir o kadar da pratik bir yapıya sahip olan danfoss yerden ısıtma kollektörü ürünleri, sistemin tamamen güvenilir hale gelmesini sağlamaktadır. Ürünler paslanmaz çelik malzemeden üretilmiş olmaları ile birlikte iki kısımdan oluşur. İlk kısım suyun geri dönüşünü sağlayan kısımdır. Yani tesisatta dolaşmış ve soğumuş su sirkülasyonunu tamamlayarak bu kısımdan geri dönüş gerçekleştirir ve her bölümden gelen su borusu ayrı bir noktadan girerek, tek kanaldan ısı kaynağına dönüş sağlar.

Kollektör üzerinde yer alan diğer kısım ise ayrı bir yapıya sahiptir ve bu noktadan suyun çıkışı yani sisteme dağılımı gerçekleştirilir. Bu noktada kollektör üzerinde debimetre yani hacim oranı gösterge aracı bulunmaktadır. Bu parça sayesinde danfoss yerden ısıtma kollektörü suyun hangi debi yani hangi oran ile sisteme dağıtılması gerektiği konusunda belirlemelere yardımcı olur.

Danfoss Yerden Isıtma Kollektörü Fiyatları

Danfoss yerden ısıtma kollektörü temin edilmesi gerektiğinde, öncelikle bahsedildiği şekilde kaç adet oda yani kaç adet bölüme tesisat dağılımı gerçekleştirileceği hesaba katılır. Bu hesaplama bağlamında danfoss yerden ısıtma kollektörü ikili, 8'li veya 10'lu şekilde tercih edilebilir. Genellikle bir yerden ısıtma sistemi uygulaması için bir adet kollektör temin edilmesi yeterli olmaktadır.

90 santigrat derece maksimum sıcaklığa dayanıklı, 0,6 bar maksimum basınca dayanıklı olan ve debi ölçer bulunduran bu kollektör manifold bağlantısı ile sistemde kullanılabilir. Bu açıdan kaç giriş ve çıkışı bulunduğuna göre belirlenmiş olan danfoss yerden ısıtma kollektörü sayesinde ürünün fiyat belirlemeleri de yapılır. Hak Enerji olarak bu ürünleri marka üzerinden ithal şekilde temin ettiğimizden dolayı fiyatlar her zaman güncel şekilde belirlenmekte ve sizlere uygun rakamlar ile sunulmaktadır.




Danfoss 2 li Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 2 li Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 3 lü Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 3 lü Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 4 lü Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 4 lü Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 5 li Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 5 li Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 6 lı Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 6 lı Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 7 li Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 7 li Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 8 li Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 8 li Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 9 lu Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 9 lu Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 10 lu Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 10 lu Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 11 li Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 11 li Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss 12 li Yerden Isıtma Kollektörü
Danfoss 12 li Yerden Isıtma Kollektörü

Danfoss KollektörDanfoss Kollektör FiyatıDanfoss Kollektör Fiyat ListesiDanfoss Kollektör AyarıDanfoss Kollektör Hava AlmaDanfoss Kollektör ÖlçüleriDanfoss Yerden Isıtma KollektörüDanfoss Yerden Isıtma Kollektörü FiyatDanfoss Kollektör FiyatlarıDanfoss Ayarlı Kollektörİstanbul Danfoss KollektörDanfoss Kollektör SatışıDanfoss Kollektör Satış NoktasıDanfoss Marka KollektörDanfoss Isıtma KollektörüDanfoss Ayarlı ManifoldDanfoss Manifold Fiyatları