Bosch CR100 Modülasyonlu Programlanabilir Oda Kumandası

Ana sayfa > Bosch > Bosch CR100 Modülasyonlu Programlanabilir Oda Kumandası

Bosch CR100 Modülasyonlu Programlanabilir Oda Kumandası



yerden ısıtma termostat

Genel bakış

Modülasyonlu çalıştırma ile yakıt tasarrufu

Hata Kodu gösterimi

Isıtma için haftalık saat programı (bir günde 6 farklı sıcaklık ayarlanabilme) ve Sıcaklık Ayarlanabilir Tatil Programı

Otomatik konfigürasyon ile sistemi ve modülleri otomatik tanıma

Avantajlar

Modülasyon

Modülasyonlu oda termostatı, oda sıcaklığı bilgisini kombiye ileterek, kombinin çalışma sistemini yönlendirir. Bosch kombi termostatı ile kombiniz tesisat suyu sıcaklığı yerine oda sıcaklığına göre çalışma hızını ayarlayabilir. Böylece, modülasyonlu termostat ile kombiniz açma-kapama esnasında harcanan enerjiden tasarruf sağlar ve çalışma ömrünü uzatır. Bosch CR100 kablolu oda termostatı, modülasyonlu çalışma prensibi ile yakıt tasarrufu yapmanızı sağlar.

Programlanabilme

Isıtma için haftalık saat programı sunan Bosch oda termostatı, zengin programlama seçenekleri ile kullanım kolaylığı sağlar. Buna ek olarak, sıcaklık ayarlanabilir tatil programı ile evde olmadığınız dönemlerde de kombi termostatı ile evinizde dilediğiniz sıcaklık ayarını yapabilirsiniz Bosch CR100 kablolu oda termostatı yaşam alanlarınız için tasarruflu ısınma, yüksek performans ve konforu bir araya getirerek düşük yakıt tüketimi ile maksimum verimi sağlamanızı hedefler.

Sistem Kontrolü

Bosch CR100 kombi oda termostatı, üstün sistem kontrolü ile kombinizi ve kombi termostatınızı güvenle kullanmanızı sağlar. Bosch termostat otomatik konfigürasyon yaparak sistemi ve modülleri otomatik olarak tanıma imkanı sunar. Siz de Bosch oda termostatı modellerini tercih ederek üstün teknoloji ve konforu yaşam alanlarınızda hissedebilirsiniz.

Enerji Tasarrufu

Bosch CR100 oda termostadı, kombinizin çalışma sistemini yönlendirerek hem doğalgaz hem de elektrik tasarrufu yapmanızı sağlar. Oda termostadi modülasyonlu işletim yapısı sayesinde harcanan enerjide verimlilik sunarken yaşam alanları için de optimum konforu sağlar. Bu sayede, Bosch kombi termostat modelleri yüksek verimlilik değerlerini üstün performans ile buluşturur.

Kolay Kullanım

Kompakt tasarımı ve kolay kullanım imkanı sunan arayüzü ile Bosch oda termostatı modelleri kullanıcıların konforunu sağlamaktadır. Yüksek çözünürlüklü ve arka aydınlatmalı LCD ekrana sahip CR100 kombi termostatı, rahat kullanım imkanını yaşam alanlarınıza taşır. Bosch CR100 kablolu oda termostat modeli, kombinizin gereğinden fazla çalışarak daha çabuk yıpranmasını, yakıt ve elektrik tüketiminin artmasını engellemektedir.