Rehau Malzeme

Ana sayfa > Rehau > Rehau Malzeme

SATIN ALMAK İÇİN RESMİ E-TİCARET SİTEMİZİ GÜVENLE ZİYARET EDEBİLİRSİNİZ

Rehau Ürünleri

Rehau Yerden Isıtma Malzemeleri

Yerden ısıtma sistemleri, Hak Enerji olarak daima en önemli uzmanlık alanlarımız arasında yer alır. Bir mühendislik firmasının profesyonel sistemi içerisinde uygulamasını yapabileceği bu hizmetlerde de özellikle marka, uygulamanın kalitesini, kullanılabilirliğini ve kullanım ömrünü en fazla etkileyen faktörlerden birisidir. Bu nedenle firmamız verdiği bu hizmetlerde rehau yerden ısıtma malzemeleri kullanmayı tercih etmektedir.

Rehau markası, dünyanın tanınmış İsviçre merkezli ve Alman ortaklığına sahip büyük markalarından biri olarak dünyanın birçok ülkesinde ürün ve hizmetlerini sunmaktadır. Türkiye'de de firmamız Rehau markası için yerden ısıtma sistemleri ve malzemeleri konusunda sizlere ürün satışı, uygulama ve servis gibi birçok anlamda en nitelikli hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler çerçevesinde de özellikle rehau malzeme ihtiyaçlarınız için firmamız üzerinden taleplerinizi gerçekleştirebilir, istediğiniz tüm ürünlere bir veya birden fazla sayıda ulaşabilirsiniz. Çünkü bugün özellikle yerden ısıtma sistemlerinde en ekonomik ısınmanın elde edilebilmesi, daha düşük enerji sarfiyatıyla kullanım sağlanabilmesi ve daha verimli bir ısınma için rehau yerden ısıtma malzemeleri en nitelikli ürünler arasında görülmektedir.

Rehau Yerden Isıtma Malzemeleri Yüksek Güvence Sağlar

İsviçre merkezli bir marka olarak Rehau, bugün Almanya'da da birçok farklı üretim noktasına ve dağıtım noktasına sahiptir. Özellikle Avrupa'da ısıtma sistemleri ve tesisat hizmetleri gibi birçok noktada Rehau markası güvencesini ortaya koyduğu için dünyaya da aynı güven ile yayılabilmektedir. Örneğin, Türkiye'de Hak Enerji olarak rehau yerden ısıtma malzemeleri güvencesini sizlere İstanbul merkezli bir şekilde öncelikle Avrupa ve Anadolu Yakası’nda ve yaygın olarak Türkiye'nin her vilayetinde sunabiliyoruz. Bu güvence sayesinde özellikle evlerinizde veya işletmelerinizde uygulaması gerçekleştirilen yerden ısıtma sistemleri en temel özellikleri ile sizlere nitelikli ısınmayı ekonomik bir şekilde elde etme şansı sunuyor. Günümüzün koşullarında da enerji sarfiyatı hem dünyanın geleceği hem çocuklarınızın geleceği hem de bütçe anlamında çok önemli olduğu için rehau malzeme artısı ile bu güvenceyi elde edebiliyorsunuz.

Rehau yerden ısıtma malzemeleri kapsamında elde edebileceğiniz güvence için marka, üretimlerinde en yüksek malzeme kalitesine dikkat ederek hem üretim hem dağıtım hem satış hem de servis konusunda da çalıştığı iş ortaklarına çok yüksek özen göstermektedir. Türkiye'de de bu kapsamda sağlanacak hizmetler açısından tecrübeli yapısıyla firmamız İstanbul kenti üzerinden başlayacak şekilde Türkiye'ye yayılacak bir hizmet ağı oluşturmuştur. Firmamız bugün istediğiniz bu güvenceyi garantili, ekonomik ve uzun ömürlü bir şekilde elde edebilmeniz için sizlere rehau malzeme ürünleri ile çok geniş bir liste bağlamında hizmet vermektedir. Sektörde uzun yıllardır yer almamızla birlikte firmamızın da güvenilir yapısı sayesinde yerden ısıtma sistemleriniz için kullanacağınız rehau ürünleri bağlamında kollektör, yerden ısıtma borusu, strafor, oda termostatı, termostatik vanalar veya diğer tüm sistem parçalarıyla istediğiniz kaliteyi her zaman elde edebilirsiniz.

Rehau Yerden Isıtma Malzemeleri Kullanım Alanları

Rehau markası özellikle bir tesisat firması olarak çıkmış olduğu bu yolda bugün çok geniş bir hizmet noktasına ve üretim mantığına ulaşmıştır. Türkiye açısından düşünüldüğünde bu markanın akla gelebilecek tüm ürünleri özellikle sulu yerden ısıtma sistemleri dahilinde kullanılmaktadır. Sulu yerden ısıtma sistemleri, tıpkı kalorifer gibi sirkülasyon sağlayan bir ısıtma mantığına sahip olarak rehau malzeme kullanımı sayesinde bir tesisatın kurulması üzerinden kullanılır. Bu tesisat adında ifade edildiği şekilde yerden döşendiği için zemin altı borular içerisinde ısı kaynağından alınan sıcak suyun dolaşımı elde edilir ve bu dolaşım sırasında oluşan ısı tabandaki yalıtım sayesinde ve doğal yapısı gereği yukarıya doğru yükselir. Bu yükseliş sayesinde kullanım ortamında rehau yerden ısıtma malzemeleri sistemin konforlu, sağlıklı ve ekonomik bir ısınma ortaya çıkarmasını sağlar.

Rehau ürünleri bu bahsedilen sistem içerisinde kullanılırken örneğin, zemin yalıtımını oluşturmak, yerden ısıtma borularını sağlıklı ve simetrik bir şekilde döşeyebilmek için strafor ürünleri kullanılır. Sağlıklı ve uzun ömürlü rehau strafor ürünleri üzerinde yerden ısıtma boruları döşenirken, bu boruların ara bağlantıları, kavis, köşeleri veya ısıtma sistemine ulaşımı bir noktalarda da yine markanın ürünleri kullanılır. Yani rehau malzeme listesi içerisinde yer alan ürünlerin her biri bir Rehau sulu yerden ısıtma sistemi içerisinde gerekli noktaların tümünde görevini gerçekleştirir. Bu görevi gerçekleştirmek için firmamız gibi bir mühendislik firması tarafından projelendirme sağlanarak, bu projenin yapı içerisinde uygulanması gerekir. Projenin uygulamasında da yine rehau malzeme listesi oluşturularak, gereken tüm parçalar belirlenir, adet ve boyutlar ile temin edilen malzeme bir sisteme dönüştürülür.

Rehau Malzeme Listesi

Rehau markası bahsedildiği şekilde sulu yerde ısıtma sistemlerinde uzman bir yapıya sahip olarak Türkiye'de de firmamız sayesinde temsil edilmekte ve markanın kalitesi yaşam veya çalışma alanlarına ulaştırılmaktadır. Hak Enerji olarak özellikle kurulduğunuz yıldan bugüne kadar Rehau sulu yerden ısıtma sistemlerinde deneyim ve tecrübelerimiz ile sizlere hizmet vermeyi sürdürüyoruz. Bu hizmetlerde bir yerden ısıtma sisteminin kurulması için Rehau markasının güvencesiyle her noktayı içeren bir rehau malzeme listesi oluşturulmaktadır. Liste içerisinde bulunan rehau ürünleri Türkiye'ye bizzat firma tarafından ulaştırılmış ve distribütör garantisi ile tüm sistemlerde kullanılarak garantili bir yapıyla yer alacak ürünlerdir. Üstelik firmamız bu ürünleri sadece uyguladığı yerden ısıtma sistemleri içerisinde kullanmak için değil satış hizmetleri sunmak için de stoklarında her zaman barındırmaktadır.

Rehau malzeme listesi açık bir şekilde incelenirse, bir sulu yerden ısıtma sisteminin kurulması için temel olarak yerden ısıtma borusu, yerden ısıtma straforu, yerden ısıtma kolektörü, oda termostatı gibi ana parçalar ve birçok yan parçaya ihtiyaç duyulmaktadır. Örneğin, rehau kolektör bu tesisatın en önemli parçası olarak dağıtımın kontrol edilmesi, sağlıklı bir hale getirilmesi ve sistemin istediği sirkülasyonu oluşturması için en önemli noktada yer almaktadır. Farklı bir noktada rehau yerden ısıtma borusu sistemdeki bütün sirkülasyonun sağlanması için zemin altı şekilde döşenen boruyu ifade etmektedir. Yine rehau strafor ürünleri ise yerden ısıtma borularının üzerine yerleşeceği ve zemin yalıtımı oluşturacak ürünlerdir. Bir ek nokta olarak bu strafor ürünleri sadece sulu yerden ısıtma sistemleri değil birçok farklı noktada yalıtım ve kaplama amaçlı dahi kullanılmaktadır. Bu nedenle kimi zaman rehau oda termostatı kimi zaman markanın sabit değer ayar seti, bağlantı rekoru, kontrol paneli veya termostatik vana gibi ürünleri en önemli noktada sulu yerden ısıtma sistemlerinde ve gereken her noktada farklı amaçlar ile güvence içerisinde kullanılabilir.

Sayılan rehau malzeme listesi içerisinde görüldüğü üzere her parça ayrı bir amaca hizmet edecek şekilde özel bir üretimden geçirildikten sonra kullanıma sunulmaktadır. Bu parçaların bazısı metrekare ölçüleri ile bazısı metraj ölçüsüyle bazısı da adet ile satışa sunulurken, kullanımda da aynı sistem ile uygulamaya alınır. Yine bahsedildiği şekilde rehau ürünleri kullanımı için bir mühendislik projesinin geliştirilmesi ile hangi ürünlerin ne kadar miktarda kullanılacağı önceden belirlenir. Eğer firmamız yerden ısıtma sistemlerini yaşam ve çalışma alanlarınızda uygulayacak ise bu liste firmamız mühendisleri tarafından belirlenerek, rehau yerden ısıtma malzemeleri kullanımı gerçekleştirilir. Yine istenilen her noktada da müşterilerimiz Türkiye genelinde rehau malzeme imkanlarına ulaşabilmek için firmamız üzerinden bahsedilen tüm bu ürünleri istediği miktarda temin edebilir. Bu açıdan temel olarak ön plana çıkan kolektör, ısıtma borusu, strafor ve termostat gibi önemli parçalar ayrı ayrı başlıklar altında da incelenebilir.

Rehau Kollektör

Rehau markası sadece sulu yerden ısıtma sistemleri değil birçok farklı ısıtma/soğutma sistemi noktasında da önemli bir ihtiyaç olan rehau kollektör ürünleri ile önemli bir güvence sağlamaktadır. Sulu yerden ısıtma sistemlerinin temel birleşim ve dağıtım noktasını oluşturan rehau kollektör ürünleri, iki kısımlı yapısıyla suyun tesisata girişi ve suyun tesisattan dönüşü birleşiminde en önemli görevi üstlenir. Çünkü yerden ısıtma sistemlerinde tesisat içerisine şebeke üzerinden gelen soğuk suyun girmesi, bu suyun ısı kaynağına ulaşarak ısınması ve ardından tesisat içerisine ulaşarak zemin boruları dahilinde dolaşması gerekir. Bu dolaşım sonrasında ısısını kaybeden ve dolaşımını tamamlayan su tekrar tesisata geri dönerek, sirkülasyonu tamamlar ve istenmeyen fazla su sarfiyatı oluşmadan sistem ısınmayı gerçekleştirir.

Rehau kollektör bu tesisat içerisinde kombi ya da ısı pompası gibi bir ısı kaynağı üzerinden alınan sıcak suyun kontrollü bir şekilde tesisat içerisindeki bölümlere gönderilmesini sağlar. Bu noktada örneğin üç oda ve bir mutfak ile sulu yerden ısıtma sistemi uygulanmış bir yapıda bu dört bölümün her birine ayrı bir tesisat ile rehau yerden ısıtma borusu döşelidir. Bu boru tesisatlarının her birinin giriş ve çıkışı ısı kaynağına ulaşacak şekilde hazırlanır. Kaynağa giriş ve çıkışta sıcak suyun dağıtımı ve gelen soğumuş suyun tekrar alımı için rehau kollektör devreye girer. Kollektör, üzerindeki debi ayarlaması sayesinde tesisat içerisine giren ve tesisattan çıkacak suyun istenilen sıcaklık ve basınç ile sistemde sorun oluşturmayacak bir şekilde dağıtılmasına yardımcı olur. Bu anlamda Rehau markası kollektör üretimi için paslanmaz çelik malzemeyi tercih ederken, giriş ve çıkış vanalarında uzun ömürlü malzeme tercihi yapmaktadır. Bununla birlikte rehau kollektör ürünlerinde uygulamanın tesisat sayısına bağlı olarak ikili, üçlü veya daha fazla kapasitede kollektör tercihi yapılabilir. Bu kollektörler önemli bir yakıt tasarrufu, tesisatta temiz bir kullanım ve ciddi bir mimari alan kazanımı oluşturmaktadır.

Rehau Yerden Isıtma Borusu

Sistemin en önemli ikinci parçası olarak gösterilebilecek rehau yerden ısıtma borusu bahsedilen bu tesisat içerisinde dayanıklı yapısıyla sıcak suyun sorunsuz ve güçlü bir şekilde dolaşmasını sağlar. Çünkü rehau yerden ısıtma borusu üretimde en ince detaylara dikkat edilerek, Pe-Xa boru kalitesi ile üretilmektedir. Pe-Xa boru özel yapısıyla

• Su sızdırmazlığı sağlayabilecek,

• Çok uzun yıllar boyunca çatlama, kırılma veya delinme oluşturmayacak,

• Uygulandığı sistemlerde 50 yıl garanti ile kullanım avantajı oluşturacak bir yapıya sahiptir.

Su aktarım borusu olarak kullanıldığı sistemlerde bu borular temel avantajıyla yüksek kalite ortaya çıkarırken, yüksek basınç altında dayanıklılığını gösterir.

Gerek firmamızdan talep edilen yerden ısıtma sistemleri gerek ürün alışverişlerinde rehau yerden ısıtma borusu temin edileceği zaman ürünler makaralar halinde istenilen boyutlarda teslim edilebilir. Örneğin, bir konutun tüm zemini boru tesisatı ile döşenmiş olmalı ve bu sayede ev içerisinde her noktada istenilen sıcaklık elde edilmelidir. Bu tesisat bağlamında rehau yerden ısıtma borusu oksijen bariyerli yapısıyla sulu yerden ısıtma sistemlerinde en ideal ürünler arasında yer alır. Döşeme kolaylığına sahip olarak 16x2.0 veya 17x2.0 gibi farklı kesitlerde temin edilebilecek bu borular, esnek yapısıyla uygulama esnasında kolaylık sağlarken, -40 ile +95 0Carasında kullanılabilir ve uygulama için birçok farklı boru renginde tercih edilebilir.

Rehau Yerden Isıtma Straforu

Bahsedilen yerden ısıtma tesisatının oluşturulması için zeminin bir yalıtım malzemesi ile kaplanmış olması ve aynı zamanda uygulanacak tesisat için doğru zemin düzeneğinin oluşturulması gerekir. İşte bu noktada da rehau yerden ısıtma strafor ürünleri istenilen zemin koşullarını oluşturmak için gözenekli yapılarıyla çok kaliteli malzemeden üretilmiş ürünlerdir. En temel noktasında dansite adı verilen kalınlık ve hacim oranı ile üretimi gerçekleştirilen rehau yerden ısıtma strafor 1 metrekare boyuta sahip olarak döşeme alanında istenildiği şekilde kesilerek, kırılmadan ve yapısı bozulmadan en köşe noktalarda dahi uygulanabilir. Uygulama için straforun boş kalan kenar gibi noktalarında da rehau yerden ısıtma kenar izolasyon bandı gibi ek malzemeler bulunmaktadır.

Rehau yerden ısıtma strafor kullanılırken her strafor tabakası birbirine ek olduğunda arada boşluk bırakmayacak şekilde çok kolay bir yerleşme imkânı sağlar. Bu yerleşim ile birlikte straforların birleşimi ile zeminde oluşan kanallar içerisinde boru çok kolay bir şekilde döşenebilir. Yoğunluk ifade eden dansite oranında da rehau yerden ısıtma strafor ürünlerinde istenilen tercihlere bağlı olarak 26 dansite, 30 dansite, 40 dansite gibi kalitelerde ürün teminleri de gerçekleştirmek mümkündür. Bu ürünler sulu yerden ısıtma sistemi için en önemli zemin döşeme malzemesi olduğu gibi aslında farklı noktalarda da yalıtım için tercih edilmektedir. Çünkü rehau yerden ısıtma strafor yüksek yalıtım özelliği ile döşenmiş olduğu zeminde ısının zemin altına yani yapının alt katına kaçmasını engeller ve ısı mutlak bir şekilde tamamıyla yukarıya ulaşır. Böcekler, haşereler, nem, yüksek ısı derecesi, kuru havalar veya darbe gibi her niteliğe karşı dayanıklı straforlar uzun yıllar tesisatın sağlıklı çalışmasını sağlar.

Rehau Oda Termostatı

Sulu yerde ısıtma sistemlerinde bahsedilen bu tesisat döşendiğinde en önemli faktör bilindiği üzere tasarruflu ve kontrollü ısıtmanın oluşturulmasıdır. Bahsedilen bu avantajın elde edilebilmesi için de tüm ısıtma sistemlerinde bulunduğu bilinen termostat ürünü için rehau oda termostatı çok özel ve nitelikli bir yapıyla sunulmaktadır. İlk noktada rehau oda termostatı için değişen çeşitler arasında ürün tercihleri yapma imkânı bulunmaktadır. Çünkü marka örnek olarak evinizde yatak odasıyla oturma odasının farklı ısılarda bulunmasını ya da farklı süreler bazında ısınmasını kontrol etmeniz için kullanım tercihinize ve bütçenize bağlı olarak rehau nea smart 2.0 oda termostatı tercihleri sağlamaktadır.

Rehau oda termostatı ürün tercihlerinizi gerçekleştirirken, 35-50 0C arasındaki ideal bir sıcaklıkta sulu yerden ısıtma sistemlerini kullanabilmeniz için sizlere kablolu veya kablosuz yani dokunmatik ve akıllı termostat gibi değişen imkanlar sunar. Termostat ürünlerinde LED panel göstergesi sayesinde isterseniz termostat üzerinde bulunan butonlar ile manuel kontrol sağlayacak bir yapıda ürün tercihi yapabilirsiniz. İsterseniz akıllı evlerde veya wi-fi teknolojisinin bulunduğu ortamlarda uzaktan kontrol ile yönetilebilecek rehau oda termostatı kullanımı da gerçekleştirebilirsiniz. Marka her iki sistem açısından da sizlere 24V/230V üzerinden bağlantıyı kolaylıkla yapılabilecek, her odada ayrı ayrı kullanılabilecek ve kontrol paneline bağlantıyla kollektör bağlantısını da kolaylıkla sağlayabilecek en pratik termostat ürünlerini sunmaktadır.

Rehau Yerden Isıtma Malzemeleri Temini

Uygulamada firmamız rehau yerden ısıtma malzemeleri kullanımını tercih ettiği gibi sizlere ürün satışında da bu markanın kalitesini güven içerisinde sunmaktadır. Bu anlamda isterseniz strafor isterseniz kollektör isterseniz diğer malzemeleri temin etmek için rehau ürünleri arasından seçimlerinizi ve listelerinizi sağladığınızda, firmamıza 365 gün kolaylıkla ulaşmanız mümkündür. Türkiye'nin 81 vilayetine en ekonomik ve pratik şekilde sevkiyat gerçekleştiren firmamız, rehau ürünleri için sizlere stoklarda bulunan ürünlerimizi en hızlı şekilde gönderirken, stoklarda tükenmiş olan ürünlerde de en hızlı ürün teminini sağlayarak gönderim gerçekleştirir. Ürünlerde temin öncesi örnek olarak strafor için kaç metre kare üzerinden ne kadarlık bir ürün miktarı gerektiğini veya rehau kollektör için kaç bağlantıya sahip bir kollektör gerektiğini net olarak belirlemeniz ve talebinizi net olarak sunmanız en önemli ayrıntıdır.

Rehau Yerden Isıtma Malzemeleri Fiyatları

Türkiye'de Rehau markasının güvencesini sağlayacak şekilde sizlere hizmet veren Hak Enerji olarak rehau yerden ısıtma malzemeleri konusunda da firma ile bağlantılı şekilde her zaman adil bir fiyat politikası güdüyoruz. Bu fiyat politikası dahilinde sizlere ithal marka olarak sunduğumuz ürünlerde Avrupa üzerinden gerçekleştirilen alışverişlerimiz bağlamında her zaman güncel döviz kurlarını takip ederek fiyat belirlemeleri yapıyoruz. Marka tarafından da belirlenmiş olan rehau malzeme listesi dahilinde her ürün için bir fiyat standardı yer almaktadır. Bu fiyat standartlarına Türkiye'ye nakliyat maliyetleri, ürün satış maliyetleri ve diğer noktalar eklendiğinde firmamız en adil belirlemeler ile sizlere satış yapmayı önemsemektedir. Gerçekleştirdiğiniz uygulamalarda rehau yerden ısıtma malzemeleri standart olarak kullanılırken, proje fiyatları dahilinde rakamlar belirlenmektedir. Ürün satışlarında da taleplerinize uygun olarak ürün miktarı veya güncel rakamlar üzerinden en ekonomik belirlemeler ile rehau malzeme temini gerçekleştirmeniz mümkündür.


Rehau Yerden Isıtma Borusu
Rehau Yerden Isıtma Borusu

Rehau Yerden Isıtma Straforu
Rehau Yerden Isıtma Straforu

Rehau Kollektör
Rehau Yerden Isıtma Kollektörü

Rehau Oda Termostatı
Rehau Oda Termostatı

Rehau Termostatik Vana
Rehau Termostatik Vana

Rehau Kontrol Paneli
Rehau Kontrol Paneli

Rehau Sabit Değer Ayar Seti
Rehau Sabit Değer Ayar Seti

Rehau Bağlantı Rekoru
Rehau Bağlantı Rekoru

Rehau Şap Katkı Maddesi
Rehau Şap Katkı Maddesi

Rehau Kenar İzolasyon Bandı
Rehau Kenar İzolasyon Bandı

Rehau İki Yollu Vana
Rehau İki Yollu Vana

Rehau Kavis Dirsek
Rehau Kavis Dirsek


Rehau Yerden Isıtma Rehau Yerden Isıtma BorusuRehau Yerden Isıtma KollektörüRehau Yerden Isıtma Kontrol Paneli KullanımıRehau Yerden Isıtma KatalogRehau Yerden Isıtma FiyatRehau Yerden Isıtma Straforu